0. típusú találkozások – Margaréta Poppins előadása a csudálatos párkapcsolatok titkairól

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődők!

 

2022.03.01-jén szeretettel vár Benneteket Margaréta Poppins előadása Mezőtúron.

A csudálatos párkapcsolat titkairól fog intuitív előadást tartani. Helyszín: Mezőtúr, Semmelweis u. 27. Kezdés: 18 óra

 

 

Kiknek való?

  1. Akiket érdekelnek a párkapcsolati formák, és kíváncsiak arra, hogy milyen 0. típusú találkozások lehetségesek egy párkapcsolatban.
  2. Akik szívesen hallgatták meg 2022. február 14-i előadását Házas Margitnak, és kíváncsiak arra, hogy mi maradt még a dobozban, vagy esetleg vannak kérdéseik, melyek azóta megfogalmazódtak bennük az elhangzottakkal kapcsolatban.
  3. Akik szeretnének rálátni arra, hogy a számszimbolika szerint, milyen „összeillőségek” vannak, melyek a legjobban rezgő karakter- és sorsdinamikák.
  4. Akik szeretnének Margaréta Poppins-szal találkozni. Ő azt üzeni, ha nem voltál Házas Margit február 14-i előadásán, akkor is szívesen lát, és ha nyitott szívvel jössz, mindent érteni és érezni fogsz! Ha van kedved, nézd meg ezeket az interjúkat, melyek 02.14-én készültek! Kattints rá!

 

Körös TV interjúja Házas Margittal 

Mezőtúri TV interjúja Házas Margittal   

 

Az előadás díja: 1000 ft , amit a becsületkasszába kell bedobni az est végén, ha tetszett az előadás.

 

 

Jelentkezni bármelyik elérhetőségemen lehet, de számomra a legegyszerűbb lenne, ha bejelölnéd magad az eseménynél, amit a Facebookon ezen a címen találsz: Margaréta Poppins előadása Mezőtúron – A csudálatos párkapcsolat titkairól 03.01.,  Vagy kattints a Jelentkezem az eseményre gombra!

Szeretettel várlak Benneteket!

Házas Margit

Mezőtúr, 2022.02.22.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!