Cím5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27.
MunkaidőHétfő - Péntek: 8:00 - 18:00
Életelixírek
Hírlevél 01.17.
Rajta vagy, Öcsém, a Szeretetlistámon!
Részletek…
Ötperces Önismereti Játék (2021)
Randira készülőknek kötelező! Eddig minden ismerősömnél betalált!
Részletek…
Hírlevél 12.02.
Érzi-e ke', hogy javul?
Részletek…

Csoportos Család- és Rendszerállítás 2020.05.30

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK!


2020. 05.30-án (szombaton) szeretettel várlak Benneteket családállításra. Helyszín: Mezőtúr, Semmelweis u. 27. 
A program 9-kor kezdődik és kb. délután 5-ig tart - létszámtól függően.  Az állításra azokat várom, akik kíváncsiak a belső gyermekükre, és szeretnének találkozni vele.

Mit jelent a belső gyermek?

                                                                                                   


Azt egy történettel szeretném megvilágítani. Volt egy kliensem, akitől megkérdeztem, hogyan érezte magát a származási családjában. Azt mondta, szép gyermekkora volt, szerették őt,  és törődtek vele a szülei.  Felnőtt korában azonban sok olyan helyzetet élt meg, amikor mások nem tisztelték őt, semmibe vették a véleményét annak ellenére, hogy erőn felül megtett mindent embertársai boldogságáért. Ez a törődés, folytonos adás tehát nem áramlott visszafelé, sőt. Pontosan azért keresett meg, mert többször került őhozzá képest méltatlan helyzetekbe, és nem tudta, miért. Amikor a közös munka során egyre mélyebbre merültünk a lélek bugyraiban, kiderült a kliensről, hogy gyermekkorában öngyilkosságot kísérelt meg…..  Akkor mi az igazság az eredeti sztorival a szép gyermekkorról, törődésről? Az, hogy ez HAZUGSÁG. És van egy részed, van benned valaki, aki ezt tudja – a belső gyermek tudja az igazságot. Pontosan ezért tud működni a csoportos család- és rendszerállítás. (És van egy részed - a logikus elméd -, amelyik pedig tagadja. Ha számodra nem működik, akkor erős tagadásban, ellenállásban vagy.)

Mindegy milyen témával jössz az állításra, a belső gyermek segít. Ha  képes vagy a saját sztoridról lemondani, amit jelenleg hiszel a témáddal kapcsolatban, és találkozni a belső gyermekkel, aki voltál, valamint összekapcsolódni a múltbéli gyermek hiteles érzéseivel (gondolkodás nélkül), akkor változásnak kell lenni a jelenlegi életedben is. A család- és rendszerállítás során a csoport mindenképpen fellebbenti a fátylat, rajtuk nem múlik. Csak és kizárólag rajtad, hogy akarsz-e találkozni vele, és kíváncsi vagy-e az igazságra, bármennyire is ellentmondjanak a látottak a jelenlegi hitrendszerednek. Nem kell aggódnod, hogy olyasmivel szembesülsz, amivel nem tudsz mit kezdeni. A család- és rendszerállítás tűpontosan annyit adagol neked, amennyit elbír a lelked. Többet nem. Ugye milyen jó módszer ez? IMÁDOM. Már több mint 10 éve.

                                                                                                   

Az állítás díja: 22.000,- Ft. Ételről mindenki maga gondoskodik, kávé, tea, víz, gyümölcs és egy kis nassolnivaló viszont egész nap rendelkezésedre áll.
A jelentkezés 7000 ft helyfoglaló előleg befizetésével válik aktuálissá. 
Jelentkezni a 06/20-459-2626-os telefonszámon lehet. További részleteket a családállítással kapcsolatban itt olvashatsz: GYIK, Egyéni/csoportos család- és rendszerállítás

Szívesen látlak maszkostul, szőröstül-bőröstül, mindenestül.
Házas Margit

Utóirat: Tudtad, hogy Karinthy Frigyes is találkozott a belső gyermekével? Ha tetszik a részlet, a továbbiakban ide kattintva olvashatsz róla: Találkozás egy fiatalemberrel.

".... Most nézett rám először. Keményen rám nézett, a szemembe. Aztán megint elfordult.
- Sokat beszélsz - mondta szárazan.
Megsértődtem.
- Ó! Ugyan! Nagyon tökéletesnek képzeled magad. Igenis, beszélek, mert tanítani akarlak... érted? Végre, idősebb vagyok nálad... és én azóta sokat láttam... és sokat tapasztaltam... te gyerek vagy... mit tudod te...
Egyszerre elcsuklott a hangom, lehorgasztottam a fejem, és egészen halkan és zavartan mosolyogtam, és halkan és zavartan felemeltem a kezem, és zavartan mosolyogva suttogtam:
- ...Hát mit tegyek?... hát azt nem lehetett, ahogy te gondoltad. Hidd el, kérlek, nem lehetett... én próbáltam... de igazán nem lehetett...
Most felém fordult. Elgörbült szájjal, gyűlölettel nézett rám......"

2013. július 29.
Egyéni/csoportos család- és rendszerállítás
A család- és rendszerállítás számomra még mindig egy csoda. 10 éve szeretem, és ő is engem. Próbáld ki Te is!
Egyéni/csoportos család- és rendszerállítás
Ugrás a módszerekhez
2015. április 20.
Családállítás a gyakorlatban - testi tünet esetén
Csak ennyi, és nem több!!!
Családállítás a gyakorlatban - testi tünet esetén
Ugrás a blogokhoz

Kövess a facebookon

"Semmit sem lehet megtanítani egy embernek, csak segíteni benne, hogy rátaláljon önmagán belül." (Galilei) 

Életem, munkám, honlapom és  a  Család- és rendszerállítás - hazasmargit.hu elnevezésű Facebook-oldalam egyaránt annak szolgálatában áll, hogy hozzásegítse az Olvasót a saját igazságai felismeréséhez, a belső békéhez! Legyen béke a Földön, és kezdődjék velem! És Veled!

ÉLETEM A TANÍTÁSOM! ÉLETED A TANÍTÁSOD!