Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Gy I K

- Gyakran Ismételt Kérdések-

1. Mennyibe kerül egy alkalom?

Az egyéni család- és rendszerállítás ára  20.000 Ft. (2021. augusztus 30-tól)

A csoportos család- és rendszerállítás  ára 25.000 Ft.  

A közös munkához személyes megjelenésre van szükség, tehát messengeren, wiberen, telefonon stb. nem lehetséges.

2. Mennyi ideig tart egy alkalom, és mikor lehetséges?

a. Az egyes alkalmak előre bejelentkezés alapján történnek ezen a telefonszámon: 06/20-459-2626, hétköznapokon reggel 9.00-tól 17.00 óráig. Ha éppen dolgozom, és nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak! Az egyéni család- és rendszerállítás időtartama kb. 1 óra. Kérlek, érkezz pontosan!

b. A csoportos programok szombati napokon történnek, reggel 9 órától kb. 17 óráig tartanak; a résztvevők számától függően. Kérlek, ha jelentkezel, tartsd tiszteletben nem csak a kezdő, de a záró időpontot is, mert mindenkire szükség van a program végéig!

3. Mi történik, ha nem megyek el egy előre megbeszélt időpontban?

a.  Ha az egyéni család- és rendszerállítás időpontját 48 órán belül mondom le, a következő megjelenésemkor megtérítem az elmaradt alkalom összegének felét, azaz 10.000 ft-ot. Ha kétszer egymást követően történik lemondás, nincs 3. időpont. b. Csoportos programok esetében 10.000 ft helyfoglaló előleget kell fizetni. Mint ahogy a nevében is benne van, ez a helyfoglalás ára, tehát nem kerül visszafizetésre befizetés után.

4. Tudok-e számlát, illetve nyugtát kapni az egyes alkalmakról?

Igen, természetesen, mindkettőre van lehetőség. 

5. Mennyi idő után várható változás az életemben?

A módszer semmiképpen sem csodabogyó, amit 1-2 alkalommal igénybe veszünk, hanem minimum 3 hónap belső MUNKA. 100%-os elköteleződést, felelősségvállalást kíván, ennek kell prioritást élveznie az életünkben. Van, akinél már egy alkalom is csodás változásokat indít el, de 6 + 1 alkalom után nagy önmegtagadásban kell lennie ahhoz valakinek, hogy ne lássa a változást, illetve szemléletének formálódását. Te a változás szükséges feltétele vagy, tehát nemcsak az a lényeg, hogy én mit teszek itt veled, hanem az is, hogy te mit teszel meg magadért két család- és rendszerállítás között, és mennyire alkalmazod az itt megtapasztaltakat. A léleknek is van izma, a belső változás is pont annyi ideig tart, mint egy test formájának átalakítása. Szükséges az elhatározás és a mindennapi motiváció. Ha ez a kettő megvan, akkor biztos, hogy a megfelelő sporteszköz is mindennap előkerül. Fontos! Mint ahogy nem elég megszerezni a kívánt testalkatot, folyamatosan ügyelni kell rá; ugyanúgy nem elég megszerezni a lélektani egyensúlyt sem. Az élet hozza az újabb és újabb kihívásokat, és folyamatosan egyensúlyozni kell. A jó hír, hogy minél többet csinálod, annál könnyebben megy a középpontodban, vagyis a Forrásodban maradni, és meglátni az újabb és újabb könnyítő nézőpontokat.

6. Lehetek-e rosszul az egyéni vagy csoportos család- és rendszerállítás után?

Ami a testre igaz, az igaz a lélekre is. Képzeld el, hogy eddig egyáltalán nem mozogtál, kicsit/nagyon túlsúlyos vagy, és felkeresel egy trénert/dietetikust! Ha elkezdesz mozogni, akármennyire is óvatos vagy, kisebb-nagyobb izomlázad lesz, mert a testnek szokatlan, kényelmetlen, amit eddig nem csinált, pedig hosszú távon mindenképpen a javára válik a mozgás és a test működését támogató ételek fogyasztása. Szerinted mitől érzed magad rosszul?

a. Attól, hogy eddig nem tettél semmit saját magadért?
b. Attól, hogy most teszel magadért?
c. Attól, hogy igénybe vetted  tréner(ek) segítségét?

A válasz mindegy, igazából a kérdés fel sem merül abban, aki tisztában van az élet egyik legfontosabb alapigazságával: A Te életed, a Te dolgod, a Te 100%-os felelősséged, az Én életem az Én dolgom,  az Én 100%-os felelősségem, minden más az Isten dolga. Ha csak egyszerűen észreveszed, hogy valaki másnak a dolgába merültél bele, máris visszatérhetsz saját csodálatos önmagadhoz.  A székely és a felesége beszélgetnek az ágyban. Megszólal az asszony: – Te, azt hallottam, hogy a Kati terhes lett. – Az az ő dolga. – De úgy hallottam, hogy tőled van. – Az az én dolgom…. – És én most mit csináljak? – Az a te dolgod.

A válasz a lényeg: Én dolgom –
Te dolgod – Isten dolga.

7. Kiknek való a család- és rendszerállítás?

Mindazoknak, akik az alábbi Nyilatkozat szövegével egyetértenek, és azt előttem aláírásukkal igazolják.

NYILATKOZAT

Tudomásul veszem, hogy KOVÁCSNÉ HÁZAS MARGIT nem orvos, hanem tanár, és nem kezel semmilyen betegséget. Az általa alkalmazott tapasztalati módszer, azaz a család- és rendszerállítás abban segít, hogy a kliens a saját érzelmeit azonosítani tudja, a számára lehetséges legjobb nézőpontot megtalálja, és azt elmélyítse; valamint megtanulja az élethez, önmagához és a problémákhoz való helyes hozzáállást.

Egyetértek azzal, hogy a változás egy folyamat. Ezért a javasolt alapcsomag 6 alkalom – általában kéthetente ugyanabban az időpontban egyéni munka -, a 7. alkalom pedig egy csoportos család- és rendszerállítást tartalmaz, melynek részleteiről itt lehet tájékozódni: Módszerem. Ez utóbbi szükséges ahhoz, hogy  a. mindketten tisztán rálássunk arra a folyamatos belső munkára, amit a kb. 3 hónap alatt elvégeztünk, b. a csoport közös támogató erejével megvalósulhasson az is, ami eddig nem volt lehetséges.

A javasolt alapcsomagtól el lehet térni, hiszen van, akinél már egy alkalom is csodás változásokat indít el, de tartós eredményt/szemléletváltást csak folyamatos belső munkával lehet elérni. 

Tájékoztatást kaptam arról is, hogy az egyéni család- és rendszerállítás kb. 1 órát vesz igénybe – az első alkalom 1,5 óra – és minden alkalom 20.000 ft . Ha az időpontot 48 órán belül mondom le, a következő megjelenéskor megtérítem az elmaradt alkalom összegének felét. (10.000 ft). Az időpontegyeztetések elsősorban telefonon, e-mailben, a honlap Kapcsolatok oldalán és/vagy SMS-ben történnek, és 2 egymást követő lemondás esetén nincs 3. időpont.

Az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakkal, mely a www.hazasmargit.hu honlapon is megtalálható, egyetértek.

Mezőtúr, 2021. ………………………..

Aláírás

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!