Cím5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27.
MunkaidőHétfő - Péntek: 8:00 - 18:00
Életelixírek
Hírlevél 01.17.
Rajta vagy, Öcsém, a Szeretetlistámon!
Részletek…
Ötperces Önismereti Játék (2021)
Randira készülőknek kötelező! Eddig minden ismerősömnél betalált!
Részletek…
Hírlevél 12.02.
Érzi-e ke', hogy javul?
Részletek…

GYIK

- Gyakran ismételt kérdések -
1. Mennyibe kerül egy alkalom?

Az egyéni család- és rendszerállítás ára  15.000 Ft. (2020. január 1-jétől.)

A csoportos család- és rendszerállítás  ára 22.000 Ft.  

A közös munkához személyes megjelenésre van szükség, tehát messengeren, wiberen, telefonon stb. nem lehetséges.

2. Mennyi ideig tart egy alkalom, és mikor lehetséges?

a. Az egyes alkalmak előre bejelentkezés alapján történnek ezen a telefonszámon: 06/20-459-2626, hétköznapokon reggel 9.00-tól 17.00 óráig. Ha éppen dolgozom, és nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak! Az egyéni család- és rendszerállítás időtartama kb. 1,5 óra. Kérlek, érkezz pontosan!

b. A csoportos programok szombati napokon történnek, reggel 9 órától kb. 17 óráig tartanak; a résztvevők számától függően. Kérlek, ha jelentkezel, tartsd tiszteletben nem csak a kezdő, de a záró időpontot is, mert mindenkire szükség van a program végéig!

3. Mi történik, ha nem megyek el egy előre megbeszélt időpontban?

a.  Ha az egyéni család- és rendszerállítás időpontját 24 órán belül mondom le, a következő megjelenésemkor megtérítem az elmaradt alkalom összegének felét.

b. Csoportos programok esetében 7.000 ft helyfoglaló előleget kell fizetni. Mint ahogy a nevében is benne van, ez a helyfoglalás ára, tehát nem kerül visszafizetésre befizetés után. 

4. Tudok-e számlát, illetve nyugtát kapni az egyes alkalmakról?

Igen, természetesen, mindkettőre van lehetőség. A számlát Felnőttképzésről állítom ki.

5. Kinek nem ajánlatos igénybe venni a Házas Margit-féle egyéni/csoportos család- és rendszerállítást??

1. Nem akarsz változtatni az életeden, csak panaszkodni szeretnél valakinek, a történeteidet, a saját igazadat vég nélkül mesélni az áldozatiságodról. 2.Nem vállalsz felelősséget a saját életedért, életed jobb sorsra fordulását egy másik ember/helyzet változásától várod ahelyett, hogy megvizsgálnád, mi a te tanulni, felismerni, gyógyítani valód ebben a számodra gondot okozó helyzetben. Minden, ami történik benned, körülötted, azért Te vagy a felelős. Nem hibás, hanem FELELŐS. A te érzésed, a te gondolatod, a te felelősséged! 3.Nem bízol bennem, nem vagy őszinte hozzám. 4.Ha nem vagy hajlandó időt, pénzt és energiát fektetni a változásba. – Ne várd a csodát, hanem tegyél érte!

6. Mennyi idő után várható változás az életemben?

Van, akinél már egy alkalom is csodás változásokat indít el, de  5-6 alkalom után nagy önmegtagadásban kell lennie ahhoz valakinek, hogy ne lássa a változást, illetve szemléletének formálódását. Te a változás szükséges feltétele vagy, tehát nemcsak az a lényeg, hogy én mit teszek itt veled, hanem az is, hogy te mit teszel meg magadért két család- és rendszerállítás között, és mennyire alkalmazod az itt megtapasztaltakat. A léleknek is van izma, a belső  változás is pont annyi ideig tart, mint egy  test formájának átalakítása. Szükséges az elhatározás és a mindennapi motiváció. Ha ez a kettő megvan, akkor biztos, hogy  a megfelelő sporteszköz  is mindennap előkerül. Fontos! Mint ahogy nem elég megszerezni a kívánt testalkatot, folyamatosan ügyelni kell rá, ugyanúgy nem elég megszerezni a lélektani egyensúlyt sem. Az élet hozza az újabb és újabb kihívásokat, és folyamatosan egyensúlyozni kell.  A jó hír, hogy minél többet csinálod, annál könnyebben megy a középpontodban, vagyis a Forrásodban maradni.

7. Kiknek való a Házas Margit-féle egyéni/csoportos család- és rendszerállítás?

Mindazoknak, akik az alábbi Nyilatkozat szövegével egyetértenek, és azt aláírásukkal igazolnák.

N y i l a t k o z a t

 

- Tudomásul veszem, hogy KOVÁCSNÉ HÁZAS MARGIT egyéni/csoportos család- és rendszerállító tréner; tanár. Az általa alkalmazott módszer nem helyettesíti az orvosi kezelést.

- Tájékoztatást kaptam arról is, hogy az egyéni család- és rendszerállítás kb. 1,5 órát vesz igénybe, és 15.000 Ft alkalmanként. Ha az időpontot 24 órán belül mondom le, a következő megjelenéskor megtérítem az elmaradt alkalom összegének felét. 

-Egyetértek azzal, hogy a segítői munka arra a 1,5 órára vonatkozik, amíg itt vagyok.  Minden kapcsolatteremtő eszközömet (e-mail, telefon, messenger stb.)  csak abban az esetben használom, ha az időponttal kapcsolatos problémám van. Ezzel tiszteletben tartom Házas Margit privát életének határait, és gyakorlom a saját határaim kijelölését is.

- Az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakkal, mely a www.hazasmargit.hu honlapon is megtalálható, egyetértek.

- A Házas Margit-féle egyéni/csoportos család- és rendszerállítás célja, hogy  hozzásegítsen SAJÁT blokkolt érzéseim, gondolataim  feltérképezéséhez, a SAJÁT belső erőmhöz, békémhez. A módszernek nem célja más emberek, helyzetek, életkörülmények megváltoztatása, de azt állíthatja, hogy a belső igazságom folyamatos megtapasztalása csodálatos változásokat hozhat a külvilágomban is. A módszer akkor a leghatékonyabb, ha a felelősséget az életemért, gondolataimért, érzéseimért teljes körűen vállalom, és ha az állítás ideje alatt megtapasztaltakat beépítem az életembe. 

Mezőtúr, 2020.  ………………………….

...............................................................
         kliens aláírása                                                                                                              

8. A csoportos család- és rendszerállításon lehetséges-e csak megfigyelőként részt venni? 

Minden kliensnek egyszer lehetséges, és csak akkor, ha az illető már részt vett egyéni család- és rendszerállításon nálam. Ennek az ára ugyanannyi, mintha egyéni oldásra jönne, azaz 15.000 ft. Az egész napos ellátásban ugyanúgy részesül, mint a többiek, és ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint a többiekre.  Fontos, hogy a helyfoglaló előleget neki is be kell fizetni, mert minden csoportos család- és rendszerállításon  egyetlen ilyen helyet biztosítok. 

Ennek a helynek a foglalója dönthet a következőkről:

- csak megfigyelőként vesz részt,

- megfigyelőből segítő is lesz - mások állításában részt vesz, ha felkérik rá – a nap folyamán,

- a nap végén, ha marad idő, mégis felállítja a saját témáját  (ebben az esetben ugyanannyit fog fizetni a nap zárásakor, mint a többiek).

Kövess a facebookon

"Semmit sem lehet megtanítani egy embernek, csak segíteni benne, hogy rátaláljon önmagán belül." (Galilei) 

Életem, munkám, honlapom és  a  Család- és rendszerállítás - hazasmargit.hu elnevezésű Facebook-oldalam egyaránt annak szolgálatában áll, hogy hozzásegítse az Olvasót a saját igazságai felismeréséhez, a belső békéhez! Legyen béke a Földön, és kezdődjék velem! És Veled!

ÉLETEM A TANÍTÁSOM! ÉLETED A TANÍTÁSOD!