Cím5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27.
MunkaidőHétfő - Péntek: 8:00 - 18:00
Életelixírek

Hogyan ébreszd fel az alvó OROSZLÁNT?

Házas Margit
Házas Margit hírlevél

Kedves Olvasó!


Tudod, mi köti össze az összes segítő módszert? Az, hogy az elmédet, a szokásos gondolataidat megpróbálja kiiktatni, gátlás alá helyezni. 

 
Egy nagyon egyszerű módszert mutatok most neked arra, hogyan helyezd gátlás alá a Te szokásos gondolataidat, EGYEDÜL, és juss megoldási lehetőségekhez ügyeiddel kapcsolatban.
1. Fogalmazd meg magadnak, mit szeretnél elérni? Min szeretnél változtatni? (Olyan célt fogalmazz meg, amelynek a teljesítése rajtad áll!)
2. Gondolj egy valamikori jó érzésedre! Minél erősebb pozitív érzést tudsz felidézni, ami esetleg testi érzettel is jár, annál jobb! Ha nem megy, akkor adj időt magadnak, (perceket/órákat/napokat). és kérd önmagodtól, hogy jusson eszedbe ez az érzés! 
3. Ha megvan, tedd a kezedbe ezt az érzést!
4. Vegyél a kezedbe egy papírt, simítsd magadba, és képzeld el, hogy átitatod ezzel a jó érzéssel!
5. Keress egy helyet a papírnak a földön, tedd oda!
6. Nézz rá! Milyen a közérzeted? 
7. Állj fel, és tégy egy lépést a céljaid felé! Mi történik a testedben most?
8. Milyen érzés, ha a célod megvalósul? Milyen érzés a helyeden lenni ezzel a céllal kapcsolatban?
9. Az elkövetkezendő időszakban emlékeztesd magad minél többször erre az érzésre! 
+1 a legfontosabb! Képzeld el, hogy ez már megvan benned, Te a munka oroszlánrészét, az energetikai munkát elvégezted, a többi a Teremtő dolga. NE gondolkodj állandóan, hogy megvan-e a kért dolog, mert a hiány állapotából nem tudsz teremteni. A kért dolog már megvan, és Te is megvagy, csak éppen nem egy helyen.  Az összekötő kapocs, az eszköz hozzá az energetikai munka, a figyelem az ügyhöz kapcsolódó jó érzésre. Amikor itt az idő, felismerődnek a Tiszta, Új gondolatok, tennivalók ügyeddel kapcsolatban. Tehát nem kigondolod hosszas fejtörés után, hanem ezek maguktól érkeznek meg, amikor abbahagyod a szokásos gondolataid gondolását. Biztosan fogod tudni, hogy ez AZ, mert érzed benne az erőt. 

 


"Az igazán nagy dolgok, mindig az egyszerűségben rejlenek." – állítja Tatiosz. A Csoportos Család-  és Rendszerállításnál egyszerűbb és hatékonyabb módszert nem ismerek, amely ennyire egyértelműen gátlás alá tudná állítani az elmét. Az én állításaimra ez még inkább igaz, hiszen én rejtett állításokat csinálok. Tehát senki nem tud semmit, csak én és az a kliens, akinek állítunk. És MŰKÖDIK. Általában addig működtetjük az állítást, ameddig nem alakul ki egy pozitív kép és egy hozzá kapcsolódó jó érzés. A kliens felelőssége, hogy az elkövetkezendő időszakban működtesse ezt az érzést és képet. 
„Amikor valóban beengedjük az érzést, amelyet a családállító csoportban megélünk a képviselők segítségével, azt előbb-utóbb meg tudjuk élni a valós helyzetekben is." (STO) A Csoportos Család- és Rendszerállítás nem csodamódszer -  hiszen akkor mindenki ezt alkalmazná – , de egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megérezd és a szolgálatodba állítsd a saját, családi korlátozó hitrendszeri mondatoktól mentes teremtő erődet.   
Ébreszd fel, tapasztald meg ezt az erőt, az alvó oroszlánt a következő Csoportos Család- és Rendszerállításon 2020.10.10-én. Részletesen a programról ide kattintva olvashatsz: Ide neked az Oroszlánt is!

Jelentkezni október 1-jéig lehet, vagy amíg a helyek el nem kelnek. 

 

Szeretettel várlak!

 

Házas Margit

Mezőtúr, 2020. 09. 15.

 

Helyszín: 5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27.

Bővebb információkat a rendezvényről ide kattintva olvashat...

Blog

Útmutatások az életről Neked egy szebb, könnyebb, boldogabb világ megvalósításához. Érezd magad otthon a virtuális kávéházamban, ahol érdekes információkat; személyes gondolataimat, tanácsaimat osztom meg veled. Ha hasznosnak találod az írásaimat, kérlek, oszd meg másokkal is!

2019. október 02.
Az életöröm felemelő himnusza
...megint egy csodálatos új nap!
Elolvasom

Hírek

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

2020. szeptember 07.
Csoportos Család- és Rendszerállítás 2020.10.10.
Ide neked az Oroszlánt is!
Elolvasom

Kapcsolat

5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27. Mobil: +36 20 459 2626
Email: hazasm@hazasmargit.hu Web: https://hazasmargit.hu/

Ezt a levelet a hazasmargit.hu rendszerével küldtük a(z) {{USER_EMAIL}} címre az Ön előzetes hozzájárulásával, melyben engedélyezte, hogy a hazasmargit.hu e-mailben tájékoztassa Önt aktuális eseményeiről, információiról. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, kérjük, kattintson a következő linkre: Leiratkozás a hírlevélről!

Kövess a facebookon

"Semmit sem lehet megtanítani egy embernek, csak segíteni benne, hogy rátaláljon önmagán belül." (Galilei) 

Életem, munkám, honlapom és  a  Család- és rendszerállítás - hazasmargit.hu elnevezésű Facebook-oldalam egyaránt annak szolgálatában áll, hogy hozzásegítse az Olvasót a saját igazságai felismeréséhez, a belső békéhez! Legyen béke a Földön, és kezdődjék velem! És Veled!

ÉLETEM A TANÍTÁSOM! ÉLETED A TANÍTÁSOD!