Cím5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27.
MunkaidőHétfő - Péntek: 8:00 - 18:00

Nem félni ÉLNI!

Házas Margit
Házas Margit hírlevél

Kedves Olvasó!

Szeretettel várlak 2020. 02.02-án családállításra. A részleteket ide kattintva olvashatod: A TE utadon, a Te cipődben - szeretni. 
Mivel az életem a tanításom, most elmesélem neked, hogyan  tapasztaltam meg a szeretetet Az ÉN utamon, az ÉN cipőmben.  Megtartottam 2019. 12.01-jén Mezőtúron egy családállítást a szeretet terében. Élveztem, szerettem, imádtam minden percét. Másnap reggel vonatra ültem, és indultam Pestre, hogy az én problémám is terítékre kerülhessen egy családállítás erejéig ugyanebben a szeretettérben. Az volt a titkos vágyam, hogy minél több állításban legyek benne, sok új érzelmet tapasztaljak, és az én állításom még az első napon történjen meg. Minden kívánságom teljesült! (Bár a hóesés miatti 1 órás késést nem kalkuláltam be, de abból is jól jöttem ki.)

 

 

16 sorscipőbe álltam bele, fajsúlyos szerepekben találtam magam, sőt, olyan megoldást is mutatott a mester, amit én magam nem mertem volna kipróbálni, de mivel látom, hogy működik, alkalmazni fogom. Úgy jöttem haza pár nap után, mint akin keresztülment az úthenger. De nem baj, én imádom a család- és rendszerállítást, jobb, élvezetesebb és szabadabb módszert el nem tudok képzelni a változáshoz.  Kíváncsi voltam, hogy a probléma, melyre egy állítást kértem, hogyan, illetve mennyi idő múlva fog megoldódni az életemben, és elég lesz-e ez az egy állítás a megoldáshoz. Kaptam egy rituálét (mantra+kép; aki volt cs.állításon, tudja, mi ez), amit alkalmaznom kellett három héten keresztül. Az első napokban nehezen indult a dolog, sőt inkább durvulni látszott a helyzet, de nem estem kétségbe. Az elmém mindig le akart beszélni a rituáléról – ja, majd pont ez a kép és néhány mondat fogja megoldani, mi?; - á, nem baj, ha ma kihagyod, hiszen olyan fáradt vagy, - Te, lehet, hogy nem is erre a problémára kellett volna az állítást kérni, hát tudod, itt van ez a másik is  stb.

De a lelkem nem hagyta ledumálni magát a belső munkáról. Belül biztosan tudtam, hogy addig fogom csinálni, ameddig kell, és addig várok, ameddig el nem jön az ideje a változásnak.  December 2-án kaptam az állítást, és pontosan 17 nap múlva, azaz 19-én történt meg a változás. Semmiféle erőteljes külső cselekedetet, akarást nem kellett tennem a változásért, csak csinálni a legfontosabbat, a belső szeretetmunkát.  Boldogsággal tölt el, hogy a módszer, amelyet alkalmazok, hozza az eredményt. 

És itt nem állt meg a változás. Aznap éjjel kaptam egy álmot is, hogy még jobban értsem azt, ami a lelkemben lezajlott. Aki régebben követi az írásaimat a honlapon, a Facebook munkaoldalon (Család- és rendszerállítás – hazasmargit.hu), a Margaréta tér nevű zárt csoportban, vagy személyesen ismer engem, az tudja, hogy az álmoknak különös jelentősége van az életemben, sok felismerés, megerősítés onnan jön. Azt álmodtam, hogy állok egy kapualjban, s látom, hogy egy hatalmas város áll lángokban. Füst és tűz mindenütt, de én nyugodt vagyok. Távolról szemlélem az eseményt, és látom, hogy ebből a káoszból egy férfi közeledik felém, aki megégett a tűzben, füstös is. Mellém érve bántalmazni kezd engem. De nem fáj. Olyan, mintha sérthetetlen és bánthatatlan lennék. Csak tanúja, figyelője vagyok a velem történteknek, de nem gabalyodok bele érzelmileg a történésbe. És értem, hogy miért bánt. Mert ő szenvedett és szenved, nincs meggyógyítva a szenvedése, ezért csak továbbadni tudja azt. Én azonban nem veszem magamra, nem tud elérni a bántása, fütyülök rá. Az álom itt véget ért. Felébredtem.

 
Január 1-jén mindig húzok egy képet, s kérek tőle útmutatást az aktuális évre. Szinte kísértetiesen kapcsolódik az előzőekhez: 

                          
              Az én utamon, az én cipőmben – szeretni. Nem félni élni! 


Egy kliens azt kérdezte tőlem néhány nappal ezelőtt, hogy mennyi idő múlva lehetséges a változás egy ügyben. Röviden: Azonnal. Bővebben: Amíg fel nem ébredsz a rossz álomból, és éberré nem válsz önmagadra. Ha szabaddá válsz a negatív családi sorsmintázataidtól, ha lemostad/meggyógyítottad az utad során rád rakódott szennyeződéseket, akkor nincs mitől félned, és Te határozod meg, hogy mit szeretnél álmodni. Van választásod! Az ébredés, az éberség Ön-magodra a szeretet.
Éber, boldog új évtizedet, szép szeretetteli álmokat kívánok! Ha a Te utad, a Te cipőd erre vezet, szívesen látlak 2020. 02.02-án.  Ne félj jönni!  Ne kelljen megbánnod öregasszony/öregember korodban, hogy féltél igazán élni és élvezni az életed! 

                      

Sok szeretettel: Házas Margit

2020.01.02.

BÚÉK!

Helyszín: 5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27.

Bővebb információkat a rendezvényről ide kattintva olvashat...

Blog

Útmutatások az életről Neked egy szebb, könnyebb, boldogabb világ megvalósításához. Érezd magad otthon a virtuális kávéházamban, ahol érdekes információkat; személyes gondolataimat, tanácsaimat osztom meg veled. Ha hasznosnak találod az írásaimat, kérlek, oszd meg másokkal is!

2019. október 02.
Az életöröm felemelő himnusza
...megint egy csodálatos új nap!
Elolvasom

Hírek

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

2020. január 02.
Család- és rendszerállítás 2020. 02.02.
A Te utadon, a Te cipődben - szeretni
Elolvasom

Kapcsolat

5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27. Mobil: +36 20 459 2626
Email: hazasm@hazasmargit.hu Web: https://hazasmargit.hu/

Ezt a levelet a hazasmargit.hu rendszerével küldtük a(z) {{USER_EMAIL}} címre az Ön előzetes hozzájárulásával, melyben engedélyezte, hogy a hazasmargit.hu e-mailben tájékoztassa Önt aktuális eseményeiről, információiról. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, kérjük, kattintson a következő linkre: Leiratkozás a hírlevélről!

Kövess a facebookon

"Semmit sem lehet megtanítani egy embernek, csak segíteni benne, hogy rátaláljon önmagán belül." (Galilei) 

Életem, munkám, honlapom és  a  Család- és rendszerállítás - hazasmargit.hu elnevezésű Facebook-oldalam egyaránt annak szolgálatában áll, hogy hozzásegítse az Olvasót a saját igazságai felismeréséhez, a belső békéhez! Legyen béke a Földön, és kezdődjék velem! És Veled!

ÉLETEM A TANÍTÁSOM! ÉLETED A TANÍTÁSOD!