Cím5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27.
MunkaidőHétfő - Péntek: 8:00 - 18:00
Életelixírek
Hírlevél 02.01.
Hogyan szeresd Önmagad?
Részletek…
Ötperces Önismereti Játék (2021)
Randira készülőknek kötelező! Eddig minden ismerősömnél betalált!
Részletek…
Hírlevél 01.17.
Rajta vagy, Öcsém, a Szeretetlistámon!
Részletek…

Rajta vagy, Öcsém, a Szeretetlistámon!

Házas Margit
Házas Margit hírlevél

Kedves Olvasó!

Neked van Missziód? 


Az előző hírlevelemben ígértem egy blogsorozatot, amelyben kifejtem, hogy milyen praktikák segítettek nekem a gyógyulásomban. Ez még várat magára. DE! Karácsonyra kaptam a Jézuskától egy évtervező könyvet. Amikor eljutottam a címben lévő kérdésig, tétován ízlelgettem a szót: Misszió.  Aztán addig-addig lapozgattam, szagolgattam a könyvet, amíg eszembe jutott egy kép:, Láttam magam a kórházban, ahogy milliószor mantrázom azt a gondolatsort, amit a képen lévő ábra rejt. Sokféle csakramantra van, de számomra ezek azok a mondatok, amelyek leginkább kifejezik az emberi létezés alapigazságát, és a leginkább jó érzéseket keltenek bennem. Segítettek az utamon, és most is segítenek, ha kiesek a Paradicsomból. Az a misszióm, hogy minél több embernek megtanítsam. 


 

Ha benned is jó érzéseket kelt ez a lista, emeld át a mondatokat a saját listádra, másold le magadnak! És ezzel, Öcsém, Te is rajta vagy a szeretetlistán! Használd, működtesd, rezegtesd;  biztos, hogy látni fogod az eredményét! (Egyetlen apró cselekedet Önmagadért, többet ér a legszentebb ígéretnél.)

 
Tudtad azt, hogy az élet szeretetlistájára úgy is fel lehet kerülni, ha örömmel játszol? Van is egy ötletem erre: Játssz velem egy Ötperces Önismereti Játékot! Ez a legmókásabb játék, amit valaha játszhattok önmagatok személyiségével, mert úgy fogjátok megválaszolni ezeket a kérdéseket, hogy fogalmatok sem lesz arról, valójában miről szólnak. A hatás nem marad el.

 

 

Szingliknek, randira készülőknek erősen ajánlott! 

 

3 kérdést kell megválaszolnod, és a válaszaidat megindokolnod. Ehhez vegyél elő papírt, írd le a válaszaidat! Fontos, hogy mindenképpen leírd! Eddig minden ismerősömnél "bejött" a teszt, vagy felismeréseket váltott ki. Tegnap például 1000 kattintás volt a honlapomon. Ma légy Te az 1001.! Ne hagyd ki a játékot az életedből, kattints ide: Ötperces Önismereti Játék.!  Szeretném, ha vennéd a fáradságot, és megírnád nekem a játékkal kapcsolatos tapasztalataidat itt:  Házas Margit/Kapcsolatok


BÚÉK! Boldog új évet kívánok, és azt, hogy az új évben kerülj a lehető legközelebb IGAZI, azaz szerethető önmagadhoz! 2021-ben is jó szívvel ajánlom legfrissebb Facebook posztjaimat Család- és rendszerállítás - hazasmargit.hu; Margaréta tér nevű zárt csoportomat (csak az lehet a tagja, aki már igénybe vette valamilyen formában a munkámat), honlapomat, egyéni oldásaimat, melyre ezen a számon tudsz bejelentkezni. 06/20/459-2626.

Mezőtúr, 2021. január 17. 
Üdv! Keresztanyu

 

Helyszín: 5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27.

Bővebb információkat a rendezvényről ide kattintva olvashat...

Blog

Útmutatások az életről Neked egy szebb, könnyebb, boldogabb világ megvalósításához. Érezd magad otthon a virtuális kávéházamban, ahol érdekes információkat; személyes gondolataimat, tanácsaimat osztom meg veled. Ha hasznosnak találod az írásaimat, kérlek, oszd meg másokkal is!

2021. január 11.
Ötperces Önismereti Játék (2021) Eddig minden ismerősömnél betalált.
Legmókásabb, legrövidebb, leginformatívabb. Randira készülőknek kötelező!
Elolvasom

Hírek

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

2020. szeptember 07.
Csoportos Család- és Rendszerállítás 2020.10.10.
Ide neked az Oroszlánt is!
Elolvasom

Kapcsolat

5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27. Mobil: +36 20 459 2626
Email: hazasm@hazasmargit.hu Web: https://hazasmargit.hu/

Ezt a levelet a hazasmargit.hu rendszerével küldtük a(z) {{USER_EMAIL}} címre az Ön előzetes hozzájárulásával, melyben engedélyezte, hogy a hazasmargit.hu e-mailben tájékoztassa Önt aktuális eseményeiről, információiról. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, kérjük, kattintson a következő linkre: Leiratkozás a hírlevélről!

Kövess a facebookon

"Semmit sem lehet megtanítani egy embernek, csak segíteni benne, hogy rátaláljon önmagán belül." (Galilei) 

Életem, munkám, honlapom és  a  Család- és rendszerállítás - hazasmargit.hu elnevezésű Facebook-oldalam egyaránt annak szolgálatában áll, hogy hozzásegítse az Olvasót a saját igazságai felismeréséhez, a belső békéhez! Legyen béke a Földön, és kezdődjék velem! És Veled!

ÉLETEM A TANÍTÁSOM! ÉLETED A TANÍTÁSOD!