Cím5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27.
MunkaidőHétfő - Péntek: 8:00 - 18:00
Életelixírek
Hírlevél 01.17.
Rajta vagy, Öcsém, a Szeretetlistámon!
Részletek…
Ötperces Önismereti Játék (2021)
Randira készülőknek kötelező! Eddig minden ismerősömnél betalált!
Részletek…
Hírlevél 12.02.
Érzi-e ke', hogy javul?
Részletek…

Tiliduda, macskaduda, hegedű

Házas Margit
Házas Margit hírlevél

Kedves Olvasó!

 


2020. június 6-án elérkezett az ünnep. Tisztálkodtam kívülről és belülről. Elfelejtettem a köznapok gondját. Különböztem, mert minden ünnepies volt, mély és varázsos rendhagyás. Volt tánc, virág, menyasszony, vőlegény, fiatal nők, férfiak, válogatott étkek, vérpezsdítő és feledkezést nyújtó italok. Volt áhítat. Felkészültem reá, testben és lélekben. Sikerült minden érzést megélni, amit elképzeltem az ünneppel kapcsolatban, pontosan úgy, ahogy azt Márai Sándor megírta. MINDENT is. Örök élmény volt, van, lesz: lányom, Kovács Gabriella és vejem, Zemkó Gábor kézfogója. (Ha kíváncsi vagy a többi képre, kattints a Facebook-oldalamra. A vírusnak pedig azt üzenem, hogy tiliduda, macskaduda, hegedű; rajtunk nem fogtál ki. És köszi, a június 6. még jobb volt esküvői napnak, mint a május 30.)

 

       

 

2020. augusztus 8-án is elérkezik egy ünnep, mert a csoportos család- és rendszerállítást is  ünnepnek élem meg, egy lelki táncnak. Ezért adtam most ennek az alkalomnak ezt az alcímet: Gyere, táncolj, gyere, táncolj még! (A linkre kattintva további részleteket tudhatsz meg erről a napról. Konkrétan a család- és rendszerállítás módszeréről pedig ide kattintva olvashatsz.) 


A csoportos család- és rendszerállítás során felállítjuk az ügyedet a térben a csoport tagjainak segítségével, és várjuk a súgást, a ritmust, a dallamot, a zenét. Tudod, milyen lenyűgöző érzés várni az ihletet akkor, amikor az elméddel nem tudsz semmit? Táncolni kell, Uram, a zene majd csak megjön valahonnan! – állítja Zorba, a görög, és a családállítás is ezt kínálja fel neked. A zene mindenképpen meg fog érkezni, de ha még nem vagy rá felkészülve, hogy az egészet meghald, akkor  néhány hangjegyet fogsz elcsípni a dallamból. Éppen ezért nem kell félni attól, hogy valami olyasmi történik itt, amivel nem tudsz mit kezdeni. Egyszerűen nem történhet más, csak annyi, amennyit a Te tested-lelked-szellemed megenged, amennyi a Te továbblépésedhez szükséges. Minden érzelemnek van tánca, és mindenki családi rendszerében, illetve önmaga szívében van olyan érzelem, amely kitáncolásra, megélésre vár. Amíg ezt az érzelmet nem tárod fel, nem engeded, hogy felszínre jöjjön, nem tudnak mozdulni jelenlegi ügyeid.

 
Van olyan ügyed, ami nem mozdul, vagy jelenleg nem jó irányba tart, illetve megoldásra vár? 


Gyere, táncolj Velem 08.08-án, hogy szembe tudj nézni az ügyeddel, és azt mondhasd neki: tiliduda, macskaduda, hegedű; rajtam nem fogsz ki!

  
Jelentkezni ezen a számon tudsz, amíg van hely: 06/20/459-2626


Szeretettel vár az Örömanya! Házas Margit

 

                


                 Ui: Szerintem az Örömapa is jön. Mert szeret táncolni.
                                            Mezőtúr, 2020. július 15.

 

 

Blog

Útmutatások az életről Neked egy szebb, könnyebb, boldogabb világ megvalósításához. Érezd magad otthon a virtuális kávéházamban, ahol érdekes információkat; személyes gondolataimat, tanácsaimat osztom meg veled. Ha hasznosnak találod az írásaimat, kérlek, oszd meg másokkal is!

2019. október 02.
Az életöröm felemelő himnusza
...megint egy csodálatos új nap!
Elolvasom

Hírek

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

2020. július 11.
Csoportos Család- és Rendszerállítás 2020.08.08
Gyere, táncolj, gyere, táncolj még!
Elolvasom

Kapcsolat

5400 Mezőtúr, Semmelweis utca 27. Mobil: +36 20 459 2626
Email: hazasm@hazasmargit.hu Web: https://hazasmargit.hu/

Ezt a levelet a hazasmargit.hu rendszerével küldtük a(z) {{USER_EMAIL}} címre az Ön előzetes hozzájárulásával, melyben engedélyezte, hogy a hazasmargit.hu e-mailben tájékoztassa Önt aktuális eseményeiről, információiról. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, kérjük, kattintson a következő linkre: Leiratkozás a hírlevélről!

Kövess a facebookon

"Semmit sem lehet megtanítani egy embernek, csak segíteni benne, hogy rátaláljon önmagán belül." (Galilei) 

Életem, munkám, honlapom és  a  Család- és rendszerállítás - hazasmargit.hu elnevezésű Facebook-oldalam egyaránt annak szolgálatában áll, hogy hozzásegítse az Olvasót a saját igazságai felismeréséhez, a belső békéhez! Legyen béke a Földön, és kezdődjék velem! És Veled!

ÉLETEM A TANÍTÁSOM! ÉLETED A TANÍTÁSOD!