Anyaseb – apaseb – gyermekseb – Csoportos család- és rendszerállítás 05.14.

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődők!

Anyaseb-apaseb-gyermekseb címmel

2022.05.14-én szeretettel várlak Benneteket Csoportos Család- és Rendszerállításra.

Helyszín: Mezőtúr, Semmelweis u. 27.
A program 9-kor kezdődik és kb. 17 óráig tart – létszámtól függően.

 

A mai napot a május 1-jei anyák napja, a május 29-i gyermeknap és a június 19-i apák napjának hármas ünnepe ihlette. Erről az alapról indulunk, erre a szimbólumra épül a virágkompozíció, és innen indítom reggel azt a meditációt is, melynek hatására minden jelenlévő lelke szabadon kiválasztja azt az irányt, témát, ami élete változását a leginkább szolgálja. Tehát mindig igyekszem aktualizálni a napot, de azt, hogy mire állítasz, azt a te lelked dönti el, s a kezdő meditáció során megsúgja neked.  Az előző (04.09.) csoportos család- és rendszerállítást a húsvét témaköre ihlette, ezért kapta a Tövisek és koszorúk címet. Ehhez készült ez a kompozíció, s erre építettem a meditációt is.

Az állítás díja: 25.000 ft.
Ételről mindenki maga gondoskodik, de kávé, tea, víz, gyümölcs és egy kis nassolnivaló viszont egész nap rendelkezésedre áll. Mivel a létszám korlátozott, igyekezz biztosítani a helyedet, amit a 10.000 ft helyfoglaló előleg befizetésével tehetsz meg.

Jelentkezni a 06/20-459-2626-os telefonszámon lehet, vagy a Hírek végén kattints a Jelentkezem az eseményre gombra, és az üzenet részben jelezd, hogy a 05.14-i csoportos család- és rendszerállításra jelentkezel!

Szeretettel várlak Benneteket !

A következő csoportos család- és rendszerállítás időpontja: 2022.06.11.

Házas Margit

Mezőtúr, 2022. május 10.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

E-mail cím:*

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!