Anyós napi csoportos állítások – 2023.05.14.

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődők!

Tudjátok, hogy mikor van anyós nap? Egészen ma délelőttig én sem tudtam. Ezen a napon elolvastam egy cikket, amivel alapvetően egyetértettem, de nagyon féloldalasnak találtam. Kis idő múlva kipattant az isteni szikra az agyamból:

Csinálok egy csoportos programot, ahol az anyós lesz a téma úgy, mint soha sehol máshol.

Jó, jó, de mikor legyen? Nincs valami útmutatás erre vonatkozóan? – gondolkoztam hangosan. Abban maradtam magammal, ha nem jut eszembe semmi, kijelölök egy napot májusban, anyák napjához közel, hiszen csak azáltal kerülhetünk kapcsolatba anyósunkkal, hogy ő anya lett. Hát így is történt, vagyis kijelöltem az anyák napja utáni első vasárnapot. Hát ezt a véletlen egybeesést ……. Ennél szimbolikusabbat nem is találhattam volna se közel, se távol az egész galaxisban: Anyósom születésnapja!  Isten éltessen sokáig, Kovács mama, köszönöm neked a fiadat!

Az Anyós napi csoportos állítások című eseményről további részleteket és az említett cikkre való hivatkozást itt találod:

Anyósok gyöngye

Az esemény helyszíne: Mezőtúr, 5400, Semmelweis u. 27.
Ára: 30.000 ft. (10.000 ft. helyfoglaló előleg befizetése szükséges.) Ha még nem voltál ilyen csoportos programon nálam, és félsz szembenézni valamivel, lehetőséged van egyszer részt venni megfigyelőként. Ennek ára 25.000 ft.
Kezdés: 9.00 Befejezés: Kb. 17 óra (Váltócipőt hozni kell!)
Jelentkezni a 06/20-459-2626-os telefonszámon vagy e-mailben tudsz: hazasm@hazasmargit.hu

 

 

Szeretettel várlak!

Házas Margit
(anyós)

 

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

         
E-mail cím:*             

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!