Anyósok gyöngye

Útmutatások az életről Neked egy szebb, könnyebb, boldogabb világ megvalósításához. Érezd magad otthon a virtuális kávéházamban, ahol érdekes információkat; személyes gondolataimat, tanácsaimat osztom meg veled. Ha hasznosnak találod az írásaimat, kérlek, oszd meg másokkal is!

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Olvasó!

Ezt a blogot egy újságcikk ihlette, melynek ez  a címe: „Innen tudhatod, hogy mérgező anyóst fogtál ki!” Ha a Fb-oldalamra kattintasz –  Test- és Lélekhangolás – hazasmargit.hu –  elolvashatod ezt a cikket, ha szükségét érzed. Akár elolvasod, akár nem, egyáltalán ne dőlj hátra, ha megállapítottad, hogy a Te anyósod idegesítő/mérgező, mert áldozata maradsz annak az érzésnek, amit a gondolat közben érzel. Szóval a munka dandárja ezután következik.

Szállj le a kedves Mamáról, és szíveskedj önmagadba nézni, mert a reptéri sánta kutyát nem érdekli, hogy Te mit érzel, főleg nem a kedves Mamát! Ha érdekli is, nem tud vele mit kezdeni. Ha tudná, már megtette volna. A Te érzésed hozzád tartozik, mert benned aktiválódik, tehát a Te felelősséged ezzel dolgozni. A Mama csak megmutatja, hol tartasz ebben. Csak és kizárólag ennyi köze van hozzád. Az ő baja az ő baja, a tied meg a tied. Ő csak egy érzésteszter, és Te is az vagy az ő számára.

Kérlek, ne gondold, hogy áldozathibáztató vagyok, mert tuti biztos igazad van az anyósoddal kapcsolatos érzéseidet illetően, hiszen Te érzed; de attól, hogy igazolja a vélt igazadat egy másik ember, a világon semmi, de semmi nem változik. És még ha változna is, kapsz majd egy másik embert, egy másik élethelyzetet, aki emlékeztet arra, hogy az érzés benned van, és legyél szíves kezdeni vele valamit.

Ha neked cuki anyósod van, örülj! Addig, amíg rá nem jössz, hogy megvan a Te tanulópályád, a Te nyomógombod is, ahol az Univerzum feladta neked a leckét. Csak azt máshogy hívják, nem „kedves Anyukának”!

Egy esemény, ahol az anyósod (jelenlegi vagy jövendőbeli vejed, menyed)  által kiváltott érzés szeme közé nézel úgy, ahogy még sosem : Anyós napi csoportos állítások 2023.05.14.

Egy hely, (Mezőtúr, Semmelweis u. 27.),ahol rádöbbenhetsz: senki nem hibás, mindketten áldozatai vagytok valaminek. Ha a Te anyósod már nem él, vagy nem tartod vele a kapcsolatot, de ha rágondolsz és megrezzen a szempillád, akkor is itt a helyed! És ha Te magad vagy anyós, de nem jól működik a kapcsolatod a menyeddel, vejeddel, gyermeked jelenlegi párjával, akkor Téged is szeretettel látlak.

További részletek itt:

Anyós napi csoportos állítások 2023.05.14. HÍREK

Üdvözlettel: Házas Margit

Mezőtúr, 2023. április 25.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

         
E-mail cím:*             

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!