Csoportos állítások 2022.11.26. – A lélek gazdagságáért

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődők!

 

„- Az Univerzum kiegyenlíti a számlát.
– Igazán?
– Nem, de úgy illene…”
(Dr. House című sorozat)

„Az Univerzum kiegyenlíti a számlát. Csak nem úgy, ahogy szerinted illene, és ahogy szerinted igazságos lenne.” (Házas Margit)

 

Csoportos állítás során lehetőséged van az Univerzum „gondolkodásmódját” felfogni. Soha, egyetlen állításban sem tudsz semmit (zárt állításokat csinálok), és mégis mindig mindent megkapsz, amit tudnod kell. Te pont annyit veszel ki, annyit fogsz fel belőle, amennyire szükséged van a továbblépéshez.

 

Az esemény helyszíne: Mezőtúr, 5400, Semmelweis u. 27.
Ára: 25.000 ft. (10.000 ft. helyfoglaló előleg befizetése szükséges.)
Kezdés: 9.00 Befejezés: Kb. 17 óra (Váltócipőt hozni kell!)

Az ezt követő alkalom előreláthatólag 2023 januárjában lesz, tehát decemberben nem tartok csoportos programot. Ha érdekel, jelezheted ezen a számon: 06/204592626, vagy hazasm@hazasmargit.hu, vagy a honlap Kapcsolat menüpontjára kattintva.

Szeretettel várlak!

Házas Margit

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

         
E-mail cím:*             

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!