Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Csoportos Család- és Rendszerállítás 2021.08.08.

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődők!

2021. 08.08-án szeretettel várlak Benneteket Csoportos Család- és Rendszerállításra. Helyszín: Mezőtúr, Semmelweis u. 27. A program 9-kor kezdődik és kb. délután 5-ig tart – létszámtól függően.

Az állításra azokat várom,

– akiknek világában egy kicsit megfakultak a fények, és szeretnék a ragyogás érzését újra betölteni életükbe,

– bátran szembenéznek a születő Újhold segítségével azon titkokkal, melyek ezt megakadályozzák,

– vagy egyszerűen csak megmártózni szeretnének a szeretet fényének ragyogásában.

Csillagtitkok 08.08-án – az Újhold fényének ragyogásában

Az állítás díja: 22.000,- Ft. Ételről mindenki maga gondoskodik, kávé, tea, víz, gyümölcs és egy kis nassolnivaló viszont egész nap rendelkezésedre áll. A jelentkezés 7000 ft helyfoglaló előleg befizetésével válik aktuálissá. Mivel a létszám korlátozott, igyekezz biztosítani a helyedet! Jelentkezni a 06/20-459-2626-os telefonszámon lehet.

További részleteket a programmal kapcsolatban az alábbi 4 helyen olvashatsz:  Hírlevél, GYIK, Egyéni/csoportos család- és rendszerállításGyógyulásom története

Szeretettel várlak Benneteket!

Házas Margit

Utóirat: Amikor több, mint tíz éve kipattant a szívemből, hogy más formában szeretném folytatni a tanítást, ráleltem egy szoborra, ami kb. 2 évvel ezelőttig szimbolizálta a munkámat. Azért addig, mert egy csoportos családállítási napon a munka hevében ripityára tört. Mivel csak a forma halt meg, a szellem itt maradt, hát július 10-én ez a szellem ismét formát tudott ölteni, ugyanis egy szolnoki bolt kirakatában rátaláltam az utódjára. Ez a mellettem lévő nagy szobor is tetszik, de ez nagy lenne a dolgozómba, ezért a kezemben lévőt 2021. 8.8-án, a csoportos család- és rendszerállításon fogom felavatni. Már alig várom, hogy Ti is lássátok.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!