Csoportos Család- és Rendszerállítás 2022.01.08. – A szív csendje

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődők!

2022.01.08-án szeretettel várlak Benneteket Csoportos Család- és Rendszerállításra.

Helyszín: Mezőtúr, Semmelweis u. 27.

A program 9-kor kezdődik és kb. délután 5-ig tart – létszámtól függően.

 

“A szíved mélyén mindig emlékezz rá, hogy minden jól van, és minden úgy bontakozik ki, ahogy kell. Soha sehol nincsenek hibák. Ami helytelennek tűnik, az egyszerűen a te tévképzeted. Ez minden. Olyan világegyetemben élünk, amely a Brahmanhoz tartozik, az Abszolút Valósághoz, a független tudatossághoz, ahol tökéletesség van, tökéletes élet, tökéletes boldogság, tökéletes lét. Ez a tökéletesség mit sem tud helyesről vagy helytelenről, jóról vagy rosszról, boldogról vagy szomorúról. Csak önmagát ismeri tökéletesként. És te Az vagy.” (Robert Adams: A szív csendje)

Az állítás díja: 25.000,- Ft. (Bár a Jézuska most  megajándékoz karácsonyi kedvezménnyel.) Ételről mindenki maga gondoskodik, kávé, tea, víz, gyümölcs és egy kis nassolnivaló viszont egész nap rendelkezésedre áll. A jelentkezés 10.000 ft helyfoglaló előleg befizetésével válik aktuálissá. Mivel a létszám korlátozott, igyekezz biztosítani a helyedet! Jelentkezni a 06/20-459-2626-os telefonszámon lehet.

Szeretettel várlak Benneteket!

Házas Margit

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

         
E-mail cím:*             

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!