Csoportos Családállítás 2024.02.11.

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődők!

2024.02.11-én szeretettel várlak benneteket CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁSRA!

Figyelem! A családállítás kifejezés egy szakkifejezés (terminus technicus),  aminek a köznyelvben nem úgy van értelme, ahogy azt gondoljuk a szó alapján. Tehát nemcsak az vehet részt ezen a csoportos programon, akinek a családjával van problémája, hanem az, akinek van bármilyen problémája vagy szeretne tisztán, családi mintázatoktól mentesen rálátni valamire. További értelmezések feleslegesek, ha Te, kedves Olvasó, még nem vettél részt csoportos családállításon, mert azt, hogy miről szól ez az egész, azt az egyéni tapasztalásod határozza meg.

 

Miért volt jó nekem csoportos családállításon részt venni?

  • Mert nem kellett vinnem a családtagjaimat, nélkülük is tökéletesen megláttam azt, amire készen álltam.
  • Mert rájöttem, hogy nem vagyok felelős a felmenőim cselekedeteiért, de nem is hibáztathatom őket.
  • Ehelyett minden erőmet arra kell fordítanom, hogy meglássam azokat a családi mintázatokat, korlátozó hitrendszeri mondatokat, érzeteket, melyekkel a felmenőim sajnos nem tudtak mit kezdeni, éppen ezért én sem, így ha problémáim vannak, vagy egyáltalán nem érzem jól magam az életben, akkor meg kell néznem, hol akadt el a szeretet, és hogyan vette át az irányítást ez EGÓ.
  • Mert annyira otthonosan és jól éreztem magam, hogy nem tudtam nem menni, aztán nem tudtam nem csinálni, mert ez vagyok ÉN. Ez a program az, amit a testem-lelkem élvez, és a legnagyszerűbb útja számomra a tisztánlátásnak, akár nekem állítanak, akár én állítok valakinek. Egyszerűen imádom! Úgy oldok egy problémát, hogy közben szórakozok is.   
  • Még van egy csomó indokom, de főként ezért!  Ezek az indokok talán segítenek megérteni neked azt is, hogy miért neked kell jönni csoportos családállításra akkor, amikor úgy tűnik, hogy neked van igazad egy élethelyzetben. Ha ezt még most sem érted, akkor még eggyel több indok arra, hogy itt legyél, mert nagyobb az esélye, hogy ezt megértsd, és abba fektesd az energiádat, ami a változást hozza. Pl. hogy ne kerülj többet igazságtalannak tűnő helyzetbe.  Ja! Ezért!

 

 

Helyszín: Mezőtúr, Semmelweis u. 27.
A program 9-kor kezdődik és kb. 17 óráig tart – létszámtól függően.
Az állítás díja: 30.000 ft.
Ha még nem voltál ilyen csoportos programon nálam, és félsz szembenézni valamivel, lehetőséged van egyszer részt venni megfigyelőként. Ennek ára 20.000 ft.

Ételről mindenki maga gondoskodik, kávé, tea, víz és egy kis nassolnivaló viszont egész nap rendelkezésedre áll. Mivel a létszám korlátozott, igyekezz biztosítani a helyedet, amit a 10.000 ft helyfoglaló előleg befizetésével tehetsz meg. Csapadékos időjárás esetén váltócipőt hozzál magaddal!

Jelentkezni a 06/20-459-2626-os telefonszámon lehet, vagy a Hírek végén kattints a Jelentkezem az eseményre gombra, és az üzenet részben jelezd, hogy a 02.11-i csoportos családállításra jelentkezel!

Szeretettel várlak Benneteket !

Házas Margit

Mezőtúr, 2024.02.07.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

         
E-mail cím:*             

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!