Csoportos Családállítás 2024.03.24.

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődők!

2024.03.24-én szeretettel várlak Benneteket Csoportos Családállításra!

Amíg vannak érzelmi elakadásaink, mindig lesz körülöttünk valaki, valami, aki zavarni fog. Mindig lesz valaki kéznél, aki lesz szíves megmutatni azt, amit elhomályosítottunk magunkban. Ha nem anyánk, akkor apánk, ha nem a szüleink, akkor a párunk, ha nem a szüleink, és nem a párunk, akkor valamelyik gyermekünk, de mindig találunk OTTHON valakit, aki kiszolgál bennünket ez ügyben. A témáról bővebben a legfrissebb blogbejegyzésemben olvashatsz: Családállítási KISOKOS

Helyszín: Mezőtúr, Semmelweis u. 27.

A program 9-kor kezdődik és kb. 17 óráig tart – létszámtól függően.

Az állítás díja: 30.000 ft.

Ha még nem voltál ilyen csoportos programon nálam, és félsz szembenézni valamivel, lehetőséged van egyszer részt venni megfigyelőként. Ennek ára 20.000 ft.

Ételről mindenki maga gondoskodik, kávé, tea, víz, gyümölcs és egy kis nassolnivaló viszont egész nap rendelkezésedre áll. Mivel a létszám korlátozott, igyekezz biztosítani a helyedet, amit a 10.000 ft helyfoglaló előleg befizetésével tehetsz meg. Csapadékos időjárás esetén váltócipőt hozzál magaddal!

Jelentkezni a 06/20-459-2626-os telefonszámon lehet, vagy a Hírek végén kattints a Jelentkezem az eseményre gombra, és az üzenet részben jelezd, hogy a 03.24-i csoportos családállításra jelentkezel!

 

Szeretettel várlak!

Házas Margit

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

         
E-mail cím:*             

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!