Csoportos Csendes Tisztánlátás 2022.10.29.

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődő!

„A tisztánlátás azt jelenti, hogy nem vagy belekeveredve a világba. Nem azonosulsz semmivel – csak nézed. Felülről. Kívülről. Személytelenül. Mintha nem is te lennél. Nézed, mint magasból egy tájat, utazásod térképét; látod, hol vannak a múltadból eredő ösvények, hol tornyosulnak előtted az akadályok, a veszélyes csapdák, és fölismered sorsod rejtett összefüggéseit. Aki valóban látni akar, az nem fél látni.” (Müller Péter)

Ha nem félsz látni, akkor 2022.10.29-én Csoportos Csendes Tisztánlátásra lesz lehetőséged, mert ablakot nyitok nemcsak a külvilágra, hanem a belvilágra is. Én meg tudom mutatni, hogy hova nézz ahhoz, hogy a problémád megoldódjon, de nem láthatok helyetted. A felismerés benned jelenik meg, és Te adod az engedélyt arra is, hogy mikor hajthatjuk félre a leplet. Minden rajtad áll, tőled függ. Amikor eljön az idő, és amikor készen állsz rá, megtörténik.

Ha még nem voltál ilyen csoportos programon nálam, és félsz szembenézni valamivel, lehetőséged van egyszer részt venni megfigyelőként. Ennek ára 20.000 ft.

Az esemény helyszíne: Mezőtúr, 5400, Semmelweis u. 27.

Ára: 25.000 ft.  (10.000 ft. helyfoglaló előleg befizetése szükséges.)

Kezdés: 9.00  Befejezés: Kb. 17 óra (Váltócipőt hozni kell!)

Az ezt követő alkalom 2022. november 26. 9 órától lesz.

Ha  érdekel, már most is jelezheted ezen a számon: 06/204592626, vagy hazasm@hazasmargit.hu, vagy a honlap Kapcsolat menüpontjára kattintva.

Szeretettel várlak!

Házas Margit

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!