Csoportos Csendesülés 2022.10.01.

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődő!

Nem tudod átalakítani önmagadat. Más embert pedig még annál is kevésbé. Mindössze annyit tudsz tenni, hogy teret hozol létre az átalakulás számára, amibe a kegyelem és a szeretet beléphet. (ET)

Én sem tudlak átalakítani téged, de képes vagyok egy ilyen teret létrehozni számodra.

2022.10.01-jén

találkozhatsz a kegyelemmel és a szeretettel, ugyanis Csoportos Csendesülést tartok. A részletek ugyanazok, mint az eddigi csoportos programjaimon. Ha még nem voltál,  IDE kattintva megtalálod.

 

 

Te még most olvasod először ezt a hírt? És szeretnél jönni? Sajnos erről már lemaradtál, de kísérd figyelemmel a munkámat, a kommunikációs csatornáimat, és hamarosan részletesebb hírt kapsz arról is, hogy

 2022. október 29. a következő alkalom.

 Ha  érdekel, már most is jelezheted ezen a számon: 06/204592626, vagy hazasm@hazasmargit.hu, vagy ide kattintva: Kapcsolat.

 

Szeretettel várlak!

Házas Margit

 

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!