Csoportos hangfürdő – Nagypénteken

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Olvasó!

 

Nagypénteken, azaz 2022. április 15-én 18 órakor ingyenes csoportos hangfürdőre lesz lehetőség azok számára, akik április 1. és 15 között:

-egyéni oldáson vagy

-az április 9-i csoportos család – és rendszerállításon (Tövisek és koszorúk címmel) vagy

-az április 1-jei előadáson (Tökhülye Házas Margit kis előadása a nagy Semmiről címmel),

tehát a felsoroltak bármelyikén vesznek részt.

 

Részvételi díj: ingyenes
Helyszín: Mezőtúr, Semmelweis u. 27.
Időpont: 2022. április 15. 18 óra.

Ennek a hangfürdőnek a különlegességét az adja, hogy nagypéntekre szerveztem, azaz Jézus kereszthalálának emléknapjára, amely az elcsendesedésnek, az elmélyülésnek az ideje. Bízom benne, hogy a húsvéti „szent időben” a hangtálak segítségével könnyebben felutazhatunk az isteni térbe, ahol megvalósulhat a Teremtővel, a forrásunkkal, a szívterünkkel való összekapcsolódás.

 

A csoportos hangfürdőt PÁPAI ZITA tartja. Fogadjátok szeretettel a gondolatait:

“A tavasz a megújulás, az új kezdet ideje! Tavasszal nem csak környezetünknek, a minket körülvevő természetnek van szüksége a megújulásra! Testünk-lelkünk-szellemünk is igényli a változást, az “újjászületést”! A téli időszakban lelassult és legyengült szervezeted, immunrendszered, befelé forduló lelked is igényli mostmár a feltöltődést, a kifelé fordulást, az új kezdetet, a színeket, a tavaszi játékosságot! Ha a te lelkedben is felmerült az igény egy tavaszi megújulásra, feltöltődésre, akkor szeretettel várlak tibeti hangfürdőre . Relaxációra, testi-lelki-szellemi harmonizálásra! A hangfürdő időtartama alatt, mélyrelaxált állapotban a sejtjeid új életre kelnek, elméd korlátozó gondolatai feloldódnak, beindulnak szervezeted öngyógyító folyamatai. Idegrendszered megnyugszik, izomfeszültségeid feloldódnak. Szeretettel várlak, ha teljes harmóniára, rezgésszint növelésre és feltöltődésre vágysz! Itt nem kell semmit sem csinálnod, csak kényelmesen feküdnöd! A hangtálak teszik a dolgukat!”

Részvételi szándékodat kérlek jelezd, mert a csoportos hangfürdőn való részvétel – a hely befogadóképességére tekintettel – regisztrációhoz kötött!

  • 06/20-459-2626-os telefonszámon vagy
  • e-mailben a hazasm@hazasmargit.hu címen vagy
  • a cikk végén rákattintasz a Jelentkezem az eseményre menüpontra.

Maximális létszám: 10 fő.   POLIFOAMOT, TAKARÓT hozni kell!

 

Szeretettel várunk benneteket: Házas Margit és Pápai Zita

Mezőtúr, 2022. március 29.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

E-mail cím:*

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!