Csoportos Test- és Lélekhangolás 2023.02.11.

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődők!

2023. február 11-én Csoportos Test- és Lélekhangolást tartok.
Az esemény helyszíne: Mezőtúr, 5400, Semmelweis u. 27.
Ára: 30.000 ft. (10.000 ft helyfoglaló előleg befizetése szükséges.)
Kezdés: 9.00 Befejezés: Kb. 17 óra (Váltócipőt hozni kell!)

 

 

Kiknek való?

1.Ez a válasz elsősorban az elmédhez szól: Aki figyelemmel kíséri a munkámat, az láthatta, hogy az utóbbi időben a csoportos programokat nem a szokásos szavakkal hirdettem meg. A Facebook munkaoldalamat is átneveztem Test- és Lélekhangolás – hazasmargit.hu oldalra, valamint a hazasmargit.hu honlapom főoldalára is ez került.
A Test- és Lélekhangolás nem egy módszer, hanem én vagyok, az az ÉN, akivé váltam utam során, miközben többféle módszert elsajátítottam, és egyúttal megtapasztaltam az ÉLET igazságait. Ha többet akarsz olvasni róla, ide kattints: Módszerem. Azért is érdemes ide kattintani, mert a bennem zajló változások rövid, tömör, szívedhez szóló szavait itt találod. Az elmédhez szóló megújult információkat pedig itt: GYIK
Mint ahogy az egyéni találkozásokon sem, így a csoportos programokon sem a konkrét módszereket helyezem előtérbe, hanem működtetni akarom a belső hangomat, a spontaneitást, amit akkor és ott a csoport, illetve a csoportot alkotó emberek energetikája megkíván, minden kötöttség nélkül.

A jelentkezés előfeltétele, hogy megértsd 😊: itt elsősorban nem megérteni kell, tehát nem az elméé a főszerep, ő csak a másodhegedűs. A változásnak nem előfeltétele a megértés. Néha összeáll a kép az elme számára ezen a napon, néha csak napok, hetek múlva. De a változás attól még zajlik. Amikor megértésre van szükség, meg fogod érteni. Nulla elvárással gyere megértés terén, és akkora nyitott szívvel, bizalommal, amennyivel csak tudsz. Ami biztos: sok-sok szimbólumot fogok alkalmazni, hangokat és csendet.

2.Ez a válasz a lelkedhez, a felsőbb énedhez szól: Ez a program annak való, aki azt érzi: itt a helye, bármi bármilyen formában is történjék itt. Többet nem tudok és nem akarok mondani, csak azt, hogy JÓ lesz. Honnan tudom? Áldást kaptam rá. Aki jelentkezik a programra, elmesélem, hogyan érkezett.

Ha érdekel, jelezheted ezen a számon: 06/204592626, vagy hazasm@hazasmargit.hu, vagy a honlap Kapcsolat menüpontjára kattintva vagy a HÍR végén, a Jelentkezem az esemény gombra kattintva.

Szeretettel várlak!

Házas Margit

Mezőtúr, 2023. január 20.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!