Gondolataink rabságában – Csoportos család- és rendszerállítás 06.11.

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődők!

Gondolataink rabságában címmel

2022.06.11-én szeretettel várlak Benneteket Csoportos Család- és Rendszerállításra.

Ismeritek Jób történetét? Mindenét elveszítette, egy szemétdombon ült, és tényleg nagyon nyomorúságos helyzetben volt. Ekkor eljöttek a barátai, leültek kis távolságra tőle, és egy héten át egyetlen szót sem szóltak. Ez azt jelenti: egyszerűen ott voltak vele. Ehhez erőre van szükség. Mennyivel könnyebb azonnal odamenni, és jó tanácsokat, jó gondolatokat osztogatni. Ha az ember gondolatok nélkül van, összhangba kerülhet valami önmagától nagyobbal, azzal a teremtő térrel, ahol felismerhető a megoldás.

Egy csoportos család- és rendszerállításon pontosan ez történik. Minél inkább félretesszük a szokásos gondolatainkat, ítéleteinket – hiszen ezek vezettek oda, ahol most vagyunk – , annál inkább lesz részünk változásban. Minden klienst arra szoktam biztatni, hogy ne ragaszkodjon annyira a kezdeti felállított képhez, mert lehet, a lélek már egészen máshol jár, egészen mást szeretne megmutatni, felismertetni, mint ahogy azt a kliens gondolja. A teremtő tér meg fogja mutatni, hogy pillanatnyilag miként tudsz a leginkább együtt áramlani az élettel. Egyáltalán nem érdekli, hogy Te mit gondolsz jónak.

Ha Te nem szeretnél új gondolatokra szert tenni, ragaszkodsz ahhoz a tapasztaláshoz, ami eddig volt, amit eddig hittél, gondoltál önmagadról, akkor ez az esemény nem neked való. Ha igen, akkor éppen a legjobb helyen leszel ehhez.

 

Helyszín: Mezőtúr, Semmelweis u. 27.
A program 9-kor kezdődik és kb. 17 óráig tart – létszámtól függően.
Az állítás díja: 25.000 ft.
Ételről mindenki maga gondoskodik, kávé, tea, víz, gyümölcs és egy kis nassolnivaló viszont egész nap rendelkezésedre áll. Mivel a létszám korlátozott, igyekezz biztosítani a helyedet, amit a 10.000 ft helyfoglaló előleg befizetésével tehetsz meg.

Jelentkezni a 06/20-459-2626-os telefonszámon lehet, vagy a Hírek végén kattints a Jelentkezem az eseményre gombra, és az üzenet részben jelezd, hogy a 06.11-i csoportos család- és rendszerállításra jelentkezel!

Szeretettel várlak Benneteket !

Házas Margit

Mezőtúr, 2022.06.01.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!