Hamupipőke cipője – Csoportos Mese- és Rendszerállítás – 2022.02.12.

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

 

Kedves Érdeklődők!

2022.02.12-én szeretettel várlak Benneteket Csoportos Mese- és Rendszerállításra.

Helyszín: Mezőtúr, Semmelweis u. 27.

A program 9-kor kezdődik és kb. 17 óráig tart – létszámtól függően.

 

Kiknek való?

1. Akik várnak a hercegre, hercegnőre. De az igazi nem jön, vagy ha jött is, úgy érzik, mégsem az igazi. Akik nem tudják jól működtetni magukban a férfi és a női minőséget, párkapcsolataikban nem hercegek, nem hercegnők.

2. Akik régóta fontolgatják, hogy részt vesznek egy csoportos család- és rendszerállításon, de eddig még nem merték megtenni, viszont szeretnék megtapasztalni, milyen az, amikor zsigeri érzések vezetnek bennünket a megoldáshoz, és nem az elme, nem a gondolatok kapják a főszerepet.

3. Akik felismerték magukat a mesében, annak valamelyik szereplőjében, helyszínén, például:- mostohájuk volt vagy őket tartották/tartják mostohának, – akik újraházasodtak, de nem találták meg a helyüket ebben az új rendszerben, – akiknél a testvéri hierarchia megborult, testvéri féltékenység, irigység, viszály van a testvérek között, – akiknek szülője jobban kedvez az egyik gyermekének, mint a másiknak, – akik két embert szeretnek, de ők ketten nem szeretik egymást, és ez ellenségeskedéshez vezet, – akiknek meghalt az édesanyjuk/kedves hozzátartozójuk,  és szeretnék megtapasztalni, milyen, amikor különleges módon kapnak segítséget, amikor arra szükség van, – akik szolgának érzik magukat; az a benyomásuk, hiába adnak sokat a világnak, az nem igazolja vissza áldozatkészségüket, sokszor alárendelődnek emberi kapcsolataikban, – akik hamuidőszakban vannak – tehát valamiért megrekedt az életük, hiába válogatják a lencsét, az nem fogy el, és nem hoz szerencsét.

4. Akik elsősorban 2-án, 20-án születtek, illetve születésnapszámukban van 2-es szám, valamint ha összeadják a születésnapjukban szereplő számokat, az 2-re jön ki pl. 11, 29. Akik másodsorban 8-án születtek, illetve születésnapszámukban van 8-as szám, valamint ha összeadják a születésnapjukban szereplő számokat, az 8-ra jön ki pl. 26. És a harmadik vonalban ugyanez a 7-es számmal.  (A számok minőségeket is jelölnek, és ez a 3 minőség szélsőséges állapotában megtalálható a mesében.)

5. Akik tudják, hogy minden olyan történet, amely több száz évig fennmaradt, az komoly lelki-szellemi tartalmakat rejt, és szeretnének ezekkel a tartalmakkal kapcsolatba kerülni.

AJÁNDÉK! Aki január 31-ig jelzi részvételi szándékát, és a 10.000 ft helyfoglaló előleget addig befizeti, annak készítek egy rövid PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉST  is. A számszimbolika alkalmas arra is, hogy rámutasson bármilyen emberrel való kapcsolatunk előnyeire és hátrányaira, tehát ha a résztvevőnek nincs párkapcsolata vagy éppen az édesanyjával/édesapjával/testvérével/gyermekével stb. való kapcsolati számot, minőséget szeretné megismerni, arra is van lehetőség.

Az állítás díja: 25.000 ft.

 

Mi fog történni ezen a napon?

Ugyanúgy zajlik, mint egy csoportos család- és rendszerállítás, azzal a különbséggel, hogy a szórakoztató funkció itt jobban érvényesül a nap, illetve az egyes állítások indításánál. A belső gyermekünk könnyebben ellazul, hiszen vele és a mesével foglalkozunk, azon jár az eszünk, ezért a szellemi lényünknek több esélye van megmutatni magát. Ha azonban az egyén úgy dönt, nem engedi a történetet átfordulni a lelki-szellemi tartalmakba, akkor sem megy üres kézzel haza. Garantálom, hogy ez a nap így is, úgy is emlékezetes lesz mindenki számára.

Ételről mindenki maga gondoskodik, kávé, tea, víz, gyümölcs és egy kis nassolnivaló viszont egész nap rendelkezésedre áll. Mivel a létszám korlátozott, igyekezz biztosítani a helyedet!

Jelentkezni a 06/20-459-2626-os telefonszámon lehet.

Gyere, és legyél hős (király/királynő) nemcsak a mesében, hanem a saját életedben! Már Valentin-nap előtt. A programhoz kapcsolódó hírlevelet ide kattintva olvashatod: Kamupipőke, Te vagy az?

Szeretettel várlak Benneteket!

Házas Margit

Mezőtúr, 2022. január 16.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!