Hírlevél 2018. 05. 30.

Család- és rendszerállítás

HázasMargit.hu

Kedves Olvasó!

Örömmel tudatom veled, hogy napvilágot láttam Mezőtúron, a Semmelweis u. 27-ben.

Élvezem, ahogy a liliom és a páfrány levelei lágyan megsimogatják a fejemet, a törpe nebáncsvirág pedig játszik a lábikómmal. Egy nagy diófa ad hűs árnyékot nekem, de azért találkozhatok a felkelő és a lenyugvó nap sugaraival is. Akár nappal van, akár éjszaka, én mindegyikben találok valami varázslatosat, ami csodálattal tölt el. Soha nem vagyok egyedül, mert tudom, hogy a kert királynője gondolatban mindig velem van. Elárulok egy titkot: Amikor 2018. május 28-án délután megérkeztem, alig mozdult el mellőlem, és e szavakból font glóriát a fejünk fölé: „Annyira örülök, hogy jól választottam, Te pont az vagy, akit vártam, pont belepasszolsz az életembe, a kertembe, pont ez volt, amit megálmodtam, annyira tetszel, olyan aranyosnak tűnsz, olyan régóta kereslek”. Hát csoda, hogy eszem ágában sincs elmenni innen, ahol ennyire szeretnek, dicsérnek?

Úgy tűnik, mintha aludnék, de nagyon is érzékelem azokat az embereket, akik körülöttem vannak, vagy benyitnak a velem szemben lévő ajtón. Sokkal többet tudok róluk, mint amennyit ők tudnak magukról. Előttem nincsenek titkok, még akkor sem, ha a gazdám, holmi Adatvédelmi Tájékoztatót  írogattat alá a klienseivel, a törvény kedvéért még a honlapja főoldalára is kirakta. Ha érdekel, kattints rá!

E hét szombatján lesz a hivatalos felavató ünnepségem, az Angyalavató – Család- és rendszerállítás Anyák napja után, Apák napja előtt. Én tudom, hogy egy állításra még van lehetőség, ezért ha részt akarsz venni, közöld a szándékodat a 06/20-459-2626-os telefonszámon. Amikor Te megcsörgeted, tudja, hogy lehetősége van egy újabb angyallal való találkozásra. Ha ezt elfelejtené, a mobiltelefonjának a kezdőképernyője emlékezteti erre!

A csoportos munka azért nagyszerű, mert ha csak egy embernek jelen van az angyala, az előcsalogatja az összes többit is. Tudod, mi van akkor, ha eljönnek az angyalok? „Akkor szerelem suhan át a föld felett, kint reked a gyűlölet, nincs barát, ki elszakít, nincs erő, mely elszakít, nincs barát, ki elveszít, akkor úgy érzem, otthon vagyok.” Mint ahogy Rúzsa Magdi énekli a Fool Moonnal Presser Pici számát.  Ha eljönnek az Angyalok ..   Csodálatos!  Kattints rá, és

Gyere haza önmagadhoz!

Angyali üdvözlettel: Házas Margit
2018. május 30.

Angyali súgás: Ha többször akarsz önmagaddal lenni és Angyalokkal találkozni a Facebookon keresztül, akkor kérd a felvételedet a munkaoldalamra,

Család- és rendszerállítás – hazasmargit.hu, vagy az ugyanilyen nevű zárt Facebook csoportba!

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

E-mail cím:*

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!