Hírlevél 2019. 11. 05.

Család- és rendszerállítás

HázasMargit.hu

Kedves Olvasó!

Kliens: – A család- és rendszerállítás azt jelenti, hogy minden családtagom itt van, és felállítjuk őket?

Én:       – NEM.

Azt jelenti, hogy Te és a segítők, azaz a család- és rendszerállításon megjelenő  többi résztvevő van itt. Az állítás mindig azzal indul, hogy megfogalmazod önmagad számára az életedben jelen lévő gubancot (problémát, kihívást, esetleg kérdést); a segítők pedig meg tudják jeleníteni azokat a helyzeteket, rendszereket (pl. családi rendszer) és érzéseket, melyekbe Te belegabalyodtál. Együtt segíteni is tudunk abban, hogy kibogozd a csomót, mert a csoport erejének segítségével a térben főként képek és érzelmek formájában láthatóvá válik a lényeg, mely ezidáig tudatod számára láthatatlan volt. Többek között azért is izgalmas ez a program, mert a csoportnak fogalma sincs arról, hogy Te mit bogozol, nem tud semmit az ügyedről, ugyanis nem kell mondanod semmit. Persze a végén, ha akarod, megoszthatod a többiekkel, hogy meddig jutottál a bogozásban.

A csoportos család- és rendszerállítás felér több személyes konzultációval, hiszen mások képeivel, ügyeivel összekapcsolódva olyan kérdéseidre is választ kaphatsz, amiket eszedbe sem jutna, vagy esetleg nem is mernél feltenni. Nagyon nagy erő van abban, amikor a felismerések sok emberben születnek meg, és egyszerre több összegabalyodott bog oldódik. Az igazsághoz együtt közelebb kerülhetünk, mint egymagunkban bármikor is; valami nagyobb összefüggés közöttünk ilyenkor megjelenik, de soha nem egyikünknél vagy a másikunknál van.

Egyetlen módszert sem ismerek, ami annyire világossá tenné a következőket: A világegyetem legnagyszerűbb dolgai mind egyszerűek, és bárki számára hozzáférhetők. Nincs olyan, hogy csak néhány kiváltságos ember van az információ birtokában. Amit én tudok, azt tudhatod Te is! Egyformák vagyunk, de máshol tartunk, és létezésünkkel tanítjuk egymást. Mindenkinek megvan a helye egy rendszerben, és mindegyik hely, mindegyik élet ugyanolyan fontos!!! Az én helyem legközelebb 2019. decembere 1-jén 9 órától a következő Család- és rendszerállításon az irányítói szék. A forma szerint. A lényeg azonban az, hogy ugyanúgy bogozok én is, mint Te, és az az önmagamon túlmutató célom ezzel a nappal, hogy mindannyian megkönnyebbülve, és életutunkon új irányokra találva hozzunk létre szeretet alapú kapcsolódásokat a  2020-as évtizedben.

Miért éppen december 1-jén lesz a következő család- és rendszerállítás? A választ és a csoportos rendezvény részleteit ide kattintva találod:

Család- és rendszerállítás 2019. december 1-jén, az advent jegyében. Hit, Remény, Öröm, Szeretet

Szeretettel várlak!

Házas Margit, a b(l)ogtündér

A bogtündérek szeretik, ha visszajelzést kapnak a munkájukról.
Kliens: Szia Margó! Csak szeretném megköszönni azt a sok mindent, amit nálad/általad tanultam. Nagyon nagy hasznát veszem, és nem is mindig vicces helyzetekben jót tudok mosolyogni, hogy cselezi ki az embert az élet, hogy foglalkozzon azzal, amivel nem akar.  A közeljövőben otthon leszek, majd elmennék megint! Szép napot! (V.A.)
Én: Szia V.A.! Örülök, hogy a közös munkánkból építkezni tudsz. Várlak bármikor szeretettel, hogy a lelki munka maratoni sétáján együtt sétálhassak tovább veled! Margó

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

E-mail cím:*

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!