Hírlevél 2020. 07. 15.

Család- és rendszerállítás

HázasMargit.hu

Kedves Olvasó!

2020. június 6-án elérkezett az ünnep. Tisztálkodtam kívülről és belülről. Elfelejtettem a köznapok gondját. Különböztem, mert minden ünnepies volt, mély és varázsos rendhagyás. Volt tánc, virág, menyasszony, vőlegény, fiatal nők, férfiak, válogatott étkek, vérpezsdítő és feledkezést nyújtó italok. Volt áhítat. Felkészültem reá, testben és lélekben. Sikerült minden érzést megélni, amit elképzeltem az ünneppel kapcsolatban, pontosan úgy, ahogy azt Márai Sándor megírta. MINDENT is. Örök élmény volt, van, lesz: lányom, Kovács Gabriella és vejem, Zemkó Gábor kézfogója. (Ha kíváncsi vagy a többi képre, kattints a Facebook-oldalamra. A vírusnak pedig azt üzenem, hogy tiliduda, macskaduda, hegedű; rajtunk nem fogtál ki. És köszi, a június 6. még jobb volt esküvői napnak, mint a május 30.)

2020. augusztus 8-án is elérkezik egy ünnep, mert a csoportos család- és rendszerállítást is  ünnepnek élem meg, egy lelki táncnak. Ezért adtam most ennek az alkalomnak ezt az alcímet: Gyere, táncolj, gyere, táncolj még! (A linkre kattintva további részleteket tudhatsz meg erről a napról. Konkrétan a család- és rendszerállítás módszeréről pedig ide kattintva olvashatsz.)

A csoportos család- és rendszerállítás során felállítjuk az ügyedet a térben a csoport tagjainak segítségével, és várjuk a súgást, a ritmust, a dallamot, a zenét. Tudod, milyen lenyűgöző érzés várni az ihletet akkor, amikor az elméddel nem tudsz semmit? Táncolni kell, Uram, a zene majd csak megjön valahonnan! – állítja Zorba, a görög, és a családállítás is ezt kínálja fel neked. A zene mindenképpen meg fog érkezni, de ha még nem vagy rá felkészülve, hogy az egészet meghald, akkor  néhány hangjegyet fogsz elcsípni a dallamból. Éppen ezért nem kell félni attól, hogy valami olyasmi történik itt, amivel nem tudsz mit kezdeni. Egyszerűen nem történhet más, csak annyi, amennyit a Te tested-lelked-szellemed megenged, amennyi a Te továbblépésedhez szükséges. Minden érzelemnek van tánca, és mindenki családi rendszerében, illetve önmaga szívében van olyan érzelem, amely kitáncolásra, megélésre vár. Amíg ezt az érzelmet nem tárod fel, nem engeded, hogy felszínre jöjjön, nem tudnak mozdulni jelenlegi ügyeid.

Van olyan ügyed, ami nem mozdul, vagy jelenleg nem jó irányba tart, illetve megoldásra vár?

Gyere, táncolj Velem 08.08-án, hogy szembe tudj nézni az ügyeddel, és azt mondhasd neki: tiliduda, macskaduda, hegedű; rajtam nem fogsz ki!

Jelentkezni ezen a számon tudsz, amíg van hely: 06/20/459-2626

Szeretettel vár az Örömanya! Házas Margit

Ui: Szerintem az Örömapa is jön. Mert szeret táncolni.
Mezőtúr, 2020. július 15.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

E-mail cím:*

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!