Hírlevél 2021. 07. 01.

Család- és rendszerállítás

HázasMargit.hu

Jó reggelt!

Ma július 1-je van!

Ez egy jó nap. Bármi történjék is. Mert úgy döntöttem!

SZÉP NAPOT ! Ez egy jó reggel, ez egy jó nap. Ez egy igazán jó nap. Ez itt én vagyok ebben a világban. Ez itt én vagyok ezen a jó napon, és tudatában vagyok annak, ahogyan érzem magamat. Ez itt én vagyok, ahogy érintkezésben vagyok az érzelmeimmel. Tudatában vagyok az érzelmeim értékességének. Ez itt én vagyok az új napomon, és jobban megengedem magamnak, hogy az érzelmeimre fogékony üzemmódban legyek, mint korábban bármikor. A mai napon az, ahogy érzem magam, nem függ azoktól a dolgoktól, amelyek már megvalósultak, hanem azoktól a rezgésektől függ, amelyekre ráhangolom magamat. Ez az a nap, amelyet az eddigi legnagyobb önmagam és az élet iránti nagyrabecsülésem napjává nyilvánítok. A mai napon olyan emberré nyilvánítom magam, aki megéli a feltétel nélküli szeretetet, a feltétel nélküli tisztánlátást, a feltétel nélküli pozitív érzéseket, a feltétel nélküli összhangot. A mai napon rá vagyok kapcsolódva a valódi énemre. A mai napon okokat fogok keresni arra, hogy szerethessem magam, hogy jól érezzem magam, és fogok is találni. Ha pedig belebotlok valamibe, ami nem olyan jó érzés, akkor megcsinálom az érzelmi helyreigazítást minél hamarabb. Ez egy igazán jó reggel, ez egy igazán jó nap – bármi történjék is. Mert így döntöttem.

Emlékeztetőül, hogy mi a mantra: Hangokba zárt isteni erő , amely segít önmagad örömére hangolódni, és visszavinni a középpontodba. A közösen zengetett mantrák rezgései békét, örömet sugároznak a világba, ezáltal könnyítik minden teremtett lény nehézségeit. Minél többször ismétled, zenged, illetve mindennap ugyanabban az időben és ugyanazon a helyen mantrázol, akkor még hatásosabb nemcsak önmagad, hanem az egész világ számára. Júliusban 30 napon keresztül küldök egy-egy különböző hosszúságú mantrát, hogy kipróbálhasd azt, amit az imént írtam. Ha beleteszed a mantrába  az energiát, tehát ha eleget gyakorolsz, egy idő után a mantrának erősebbnek kell lenni, mint a tudat szokásának, és a dolgaid változni fognak. Egyszerűen nem tud nem változni!

Ne gondolkodj rajta, egyszerűen csak csináld, ahányszor és ahol csak tudod, és figyeld meg, mit történik augusztus 1-jéig! Ne legyen elvárásod, légy olyan nyitott, amennyire csak tudsz. Ha nincs lehetőséged hangosan mondani, elég az is, ha suttogod, vagy gondolatban felidézed! Minél többször! Ha az ELMÉD hülyeségnek találná, használd először a legősibb, 1 szóból álló mantrát: KUSSOLJ!

 

Kedves Olvasó!

Te elsején születtél? Vagy van olyan ismerősöd, aki elsején született?

Akkor Te arra születtél, hogy mindegy kit, mit, csak vezess! Nehéz elviselned a lassú és ……….

Folytatás ide kattintva:

Szórakoztató numerológiai gyorstalpaló – Az 1-es szám

Helló július 1.!

Szép napot!
Üdvözlettel: Házas Margit

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

E-mail cím:*

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!