Csillagtitkok 2021.08.08-án – Az Újhold fényének ragyogásában

Család- és rendszerállítás

HázasMargit.hu

Kedves Olvasó!

Amikor több, mint tíz éve kipattant a szívemből, hogy más formában szeretném folytatni a tanítást, ráleltem egy szoborra, ami kb. 1 évvel ezelőttig szimbolizálta a munkámat. Azért addig, mert  egy csoportos családállítási napon a munka hevében ripityára tört. Mivel csak a forma halt meg, a szellem itt maradt, hát tegnapelőtt ez a szellem ismét formát tudott ölteni, ugyanis egy szolnoki bolt kirakatában rátaláltam az utódjára. 2021. 8.8-án, a csoportos család- és rendszerállításon fogom felavatni. Már alig várom, hogy Ti is lássátok.

Amikor több, mint 1 éve kipattant a szívemből, hogy más formában szeretném folytatni a segítői munkát, akkor a SORS nemcsak a szobromat törte ketté,  hanem engem is megrázott. Valami meghalt bennem a műtőasztalon 2020. 10.28-áról 29-ére virradó éjszaka,  hogy az ÚJ formát tudjon ölteni. Így kellett történnie, és azt is tudom, hogy miért. A történetet, annak megértését, és az önmagam gyógyításának folyamatát itt találod: Röhög a vakbelem. Nagyon szerettem írni, és úgy érzem, sikerült átadnom azt a fajta hozzáállást a helyzetemhez, amely a legfontosabb bármilyen betegségből való kilábaláshoz. Még életedben halj meg, hogy újjá tudj születni! – állítja egy szállóige. Minden csoportos munka során eltemetünk, meggyászolunk valamit, és egyben fel is támasztunk valamit. A közös munka után az már a kliens dolga, hogy életben is tartsa, és felnevelje azt, ami megszületett.

Amikor több, mint 1 hónapja kipattant a szívemből, hogy szeretnék Csoportos Család- és Rendszerállítást tartani, azt éreztem, hogy én ezt annyira, de annyira élvezem, és halálosan imádom! Minden benne van, amit szeretni tudok: érzelmek, titkok, közösség, sírás-nevetés, szeretet, vendéglátás. És ami a legfontosabb: elronthatatlan.

Próbáld ki Te is! Változhatsz! MOST! 2021. 08.08-án 9 órától. Részletek itt: Csillagtitkok 8.8-án – Az Újhold fényének ragyogásában

Szeretettel várlak!

Üdvözlettel: Házas Margit

2021. július 16.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

E-mail cím:*

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!