Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Hírlevél! 2021. 07.16.

Család- és rendszerállítás

HázasMargit.hu

Kedves Olvasó!

Amikor több, mint tíz éve kipattant a szívemből, hogy más formában szeretném folytatni a tanítást, ráleltem egy szoborra, ami kb. 1 évvel ezelőttig szimbolizálta a munkámat. Azért addig, mert  egy csoportos családállítási napon a munka hevében ripityára tört. Mivel csak a forma halt meg, a szellem itt maradt, hát tegnapelőtt ez a szellem ismét formát tudott ölteni, ugyanis egy szolnoki bolt kirakatában rátaláltam az utódjára. 2021. 8.8-án, a csoportos család- és rendszerállításon fogom felavatni. Már alig várom, hogy Ti is lássátok.

Amikor több, mint 1 éve kipattant a szívemből, hogy más formában szeretném folytatni a segítői munkát, akkor a SORS nemcsak a szobromat törte ketté,  hanem engem is megrázott. Valami meghalt bennem a műtőasztalon 2020. 10.28-áról 29-ére virradó éjszaka,  hogy az ÚJ formát tudjon ölteni. Így kellett történnie, és azt is tudom, hogy miért. A történetet, annak megértését, és az önmagam gyógyításának folyamatát itt találod: Röhög a vakbelem. Nagyon szerettem írni, és úgy érzem, sikerült átadnom azt a fajta hozzáállást a helyzetemhez, amely a legfontosabb bármilyen betegségből való kilábaláshoz. Még életedben halj meg, hogy újjá tudj születni! – állítja egy szállóige. Minden csoportos munka során eltemetünk, meggyászolunk valamit, és egyben fel is támasztunk valamit. A közös munka után az már a kliens dolga, hogy életben is tartsa, és felnevelje azt, ami megszületett.

Amikor több, mint 1 hónapja kipattant a szívemből, hogy szeretnék Csoportos Család- és Rendszerállítást tartani, azt éreztem, hogy én ezt annyira, de annyira élvezem, és halálosan imádom! Minden benne van, amit szeretni tudok: érzelmek, titkok, közösség, sírás-nevetés, szeretet, vendéglátás. És ami a legfontosabb: elronthatatlan.

Próbáld ki Te is! Változhatsz! MOST! 2021. 08.08-án 9 órától. Részletek itt: Csillagtitkok 8.8-án – Az Újhold fényének ragyogásában

Szeretettel várlak!

Üdvözlettel: Házas Margit

2021. július 16.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!