Jótékonysági anyák napja 2. – Holle anyóval, az egész világ édesanyjával (2023.05.27.)

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődők!

„Anyának lenni azt jelenti, hogy a természet lehetőséget adott számodra ahhoz, hogy egy másik életet önmagad részeként tapasztalj meg. Ha képes vagy egy gyermek anyja lenni, terjeszd ki ezt a hajlandóságot, hogy az egész világ anyja legyél.” (Sadhguru)

 

Az esemény helyszíne: Mezőtúr, 5400, Semmelweis u. 27.

Kezdés: 9.00

Befejezés: Kb. 16 óra – létszámtól függően -,  de ha hamarabb szeretnél elmenni, megteheted.

Ára: Mint ahogy a nevében is benne van, jótékonysági esemény, tehát ingyenes.

Kik vehetnek részt? Ezt az eseményt elsősorban azon anyáknak hoztam létre, akik a Jótékonysági anyák napjára hivatalosak voltak. (Erről az eseményről egy rövidfilmet ide kattintva találsz ) Ám ha a hely befogadóképessége még lehetővé teszi más anyai szív jelenlétét, ám legyen!!!!!!

Mit hozzál magaddal? Váltócipőt, főleg ha esik az eső, és egy gyermekkori fényképet önmagadról, amit szeretsz. Szendvicsek, aprósütemény, kávé, tea, víz az egész nap folyamán rendelkezésedre áll, de ha bármit szeretnél még fogyasztani vagy különleges étkezésre  van szükséged, akkor a hűtőszekrényben el tudom helyezni, amit hozol magadnak. A gyermekedet most kérlek ne hozd, viszont ne felejtsd, hogy az eseményhez képest holnap, azaz május 28-án gyereknap. Az az anya, aki néha megadja magának az énidőt, a lélekidőt, az a legnagyobb ajándék a gyermeke számára.

Mi fog történni?

Holle anyó meséjének felhasználásával szeretném modellezni neked a lélek mozgását. Ha készen állsz rá, azt is megláthatod, hol akadt el a szeretet a Te életedben. Mindezt oldott, vidám,  barátságos, bensőséges, vendégszerető környezetben. Ennél többet most nem tudok erről mondani, és nincs is rá szükség. Ha a lelked azt érzi, itt a helye, akkor jönni fogsz, ha nem, akkor hiába írnék litániát, akkor sem jönnél.

Jelentkezni a Facebookon létrehozott eseménynél tudsz  Kattints az eseményhez: Jótékonysági anyák napja 2. – Holle anyóval, az egész világ édesanyjával 

Vagy kattints a bejegyzés végén lévő Jelentkezem az eseményre feliratú gombra.

Ha kérdésed van, hívj a 06/20/459-2626-os számon, vagy írj  e-mailt: hazasm@hazasmargit.hu , illetve üzenj a honlapomon!

Szeretettel várlak: Házas Margit

Mezőtúr, 2023. május 17.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

         
E-mail cím:*             

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!