Kamupipőke, Te vagy az?

Család- és rendszerállítás

HázasMargit.hu

Kedves Olvasó! Kedves KAMUpipőke!

A pozitív gondolkodás alapja az, hogy egyáltalán legyen pozitív gondolatod. Mint ahogy a megtermékenyülés alapja az, hogy legyen érett petesejted. Tudod, hol hal el a legtöbb pozitív gondolat? Ott, hogy nem engedjük meg, hogy az ondósejt megtermékenyítse. De mi a pozitív gondolat ondósejtje?  Az ÉRZÉS.

Ha arra a fránya érzésre valahogy szert tudnál tenni, ami akkor önti el az embert, amikor a pozitív, teremtő gondolata beteljesedik, akkor semmit, hangsúlyozom semmit nem kellene tenned, csak érezni az áldott állapotot, amibe kerültél ezáltal, és várni, hogy egy bizonyos várandós idő után az megmutatkozzon a külvilágban is. Akár a királyfi is helyedbe jön a fehér lován, ha párkapcsolatot szeretnél.

 

Ha nem teszel hozzá érzést a teremtő gondolatodhoz, az megmarad a szellem szintjén. Vagyis fejben.  Nagyon jó rá gondolni, de üres halmaz marad.  KAAAMMMMUUUUU. Érted már, Kamupipőke? Ha  van vágyad, teremtésre váró pozitív gondolatod, és szeretnéd megtermékenyíteni; egy hely, ahol megteheted: Csoportos mese- és rendszerállítás – Hamupipőke cipője

UH-fotót nem tudok készíteni a megfoganásról 2022. 02. 12-én, de izgalmakban bővelkedő napot és HITET ígérhetek. A linkre kattintva tudod meg, hogy kiknek ajánlom, mi fog történni, mikor és hol lesz. Bár az ajándékról már lemaradtál, de üsse kavics, ha hivatkozol erre a hírlevélre, Te is megkapod, ha jössz.

Mezőtúr, 2022. február 3.

Üdvözlettel: Házas Margit

 

Ui: Kedves Olvasó! Ha ezt a hírlevelet olvasod, akkor ez a bizonyítékom arra, hogy a levélben olvasottak működnek. Tegnapelőtt még semmi reményem nem volt arra, hogy a Webgalamb levelezőrendszerét használni fogom pár napon belül. És most nagyon boldog vagyok, hogy sikerült, amit elterveztem, annak ellenére, hogy a körülmények, az eddigi hitrendszerem, tapasztalásom nem ezt mondta. Használtam a szellem törvényét. Neked is fog segíteni, ha jelentkezel az eseményre. 

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

E-mail cím:*

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!