Kőbe zárt lélek – Mit akart Józsi bácsi?

Test- és Lélekhangolás

HázasMargit.hu

Kedves Olvasó!

Te tudod, hogy a kőbe zárt lélek, azaz Józsi bácsi mit akart? És Béla? Karcsi? Sebes elvtárs? A megyei illetékes, Dr. Dudás Levente?

-Hagyjatok már engem békibe! Hagyjanak engem vizelni, hagyjanak nyugodtan vizelni!
-Mindenki menjen a dolgára! Az a legegyszerűbb, mindenki menjen a francba a dolgára! Menjen a rádió, a filmgyár, a televízió, menjen az újság, a fridzsider, a porszívó ..!
-Kérem szépen, egy olyan pamutzoknit, amiben nem izzad a lábam.
-Afrikába szeretnék eljutni, nagyon szeretném megnézni a piramidokat.
-Bort, búzát, békességet – a magánéletben is.

Az utolsó szó jogán Józsi bácsi bejelentette, hogy „most már semmit, most már elleszek egy darabig.”

A kőbe zárt lélek (vagy másként Hugyos Józsi) a 82-es Humorfesztivál egyik nagy sikerű darabja volt a Markos-Nádas duó előadásában, és ha nem is ismered ezt az alapművet, azért kitalálhatod, hogy miért nem akart már semmit Józsi bácsi, és miért lesz most már el egy darabig.

Ez a lemez nekünk is megvolt, rongyosra hallgattuk.

Kedves Olvasó, Te mit akarsz 2022-ben?

Akarsz Te egyáltalán valamit, vagy elég, ha pisiltél egyet? 🙂 Azt akarod, hogy mindig mindenben igazad legyen, vagy azt, hogy boldog légy? Az elsőben nem tudok segíteni, a másodikhoz tudok és AKAROK néhány utat és nézőpontot mutatni.

Az első út ÖN-magomhoz, ÖN-magunkhoz vezetett 2022.02.14-én, a Hogyan házasodjunk ÖN-magunkkal címmel megtartott esten. Azt, hogy jól sikerült, nemcsak onnan tudom, hogy sok pozitív visszajelzést kaptam, hanem onnan, hogy én nagyon jól éreztem magam. MAG-omat adtam. Azt, aki igazán én vagyok, azt, amit őszintén érzek, gondolok a spiritualitásról, életről, boldogságról, párkapcsolatról, családállításról, számszimbolikáról.

Aznap nem azért jártam a wc-re olyan sokat, mint Józsi bácsi, 🙂 mert nem készültem fel, hanem azért, mert erősen drukkoltam, hogy az, amit mondani szeretnék, az legyen érthető, legyen mély és szívhez szóló, legyen szórakoztató, és én is érezzem jól magam, ne csak másokat akarjak kiszolgálni. A legviccesebb dicséret a tesómtól jött: „Tudtam, hogy profi vagy, na de ennyire!” Már az interjúk alatt éreztem, hogy jó lesz ez.

Sokat törtem a fejem, hogyan lehetne megfejelni ezt a témát. Azt gondoltam ki, hogy 2022.03.01-jén átadom a szót Margaréta Poppins-nak, aki még érdekesebb nézőpontokat tud mutatni a boldogságunk érdekében. Részletek ide kattintva érhetők el:

0. típusú találkozások – Margaréta Poppins előadása A csudálatos párkapcsolat titkairól.

A linkre kattintva megtalálod az interjúkat is. Az előadást egyelőre csak a Mezőtúri TV-ben láthatod, de nemsoká felkerül a honlapomra, YouTube-csatornámra, Facebook-oldalamra. Iratkozz fel, ha érdekel, amit csinálok!

Az egyik kedvenc képem Valentin-napról. Én és ÖN-magom, a belső gyermekem. Mindketten szeretettel várunk 2022. március 1-jén 18 órától.

Üdvözlettel: Házas Margit

Mezőtúr, 2022.02.24.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

         
E-mail cím:*             

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!