Kulcs a Margaréta Meditációhoz

Útmutatások az életről Neked egy szebb, könnyebb, boldogabb világ megvalósításához. Érezd magad otthon a virtuális kávéházamban, ahol érdekes információkat; személyes gondolataimat, tanácsaimat osztom meg veled. Ha hasznosnak találod az írásaimat, kérlek, oszd meg másokkal is!

(HÁZAS MARGIT)

Örömmel tölt el, ha naponta szűk 15 percben ingyenes hozzájárulás lehetek a Te pozitív életérzésedhez! Én imádom; mindennap csinálom, mióta elkészítettem. (A leghatásosabb reklám mindig Te vagy!)  Különleges dolog a saját hangomat kívülről hallgatni. Mintha a saját gondoskodó, biztató jó édesanyja, lelkemet ringató dajkája lennék saját magamnak. Legyél Te is a magadé! A videót ide kattintva találod:

Margaréta Meditáció – a pozitív életérzésért

 

Kiknek való a Margaréta Meditáció?

A Margaréta Meditáció az önmagukért, életükért, saját boldogságukért teljes felelősséget vállaló embereknek való, akik tisztában vannak vele, hogy előbb önmagukba kell beleszeretniük, és önmagukkal kell jóban lenni ahhoz, hogy mások is JÓban lehessenek velük. Erre a JÓ-ra, eredeti igaz természetünkre folyamatosan ügyelni kell, és mindig emlékeztetni kell magunkat rá, hiszen az életünkben zajló történések könnyen beszennyezik azt. Olyan zenésszé kell válnunk, aki mindig ellenőrzi és behangolja hangszerét – mielőtt játszaná az élet egyedi dallamát -, bármilyen fantasztikus is a hangszere.

Miben segít a Margaréta Meditáció?

Abban, hogy megteremtsd az eredeti JÓ állapotot, a szeretet terét Önmagadban, és abban is, hogy fennmaradjon ez az állapot. Ha naponta átfuttatod magadon ezt a JÓ programot, folyamatosan érezni fogod, ahogy a szeretet újra és újra áthatja testedet, lelkedet, miközben átjár a létezés csodálatos érzése. Egyre inkább érzed az erőt, a tudatosságot magadban, és bármivel szembe mersz nézni, ami az életedben rád vár. Kezdd el ma, és biztos lehetsz abban, hogy 21 napon belül, de akár már egy alkalom után is érezni fogod az erőt, a szeretetet önmagadban, amelyet az élet vissza fog igazolni számodra! 

A meditációs szöveg elkészítésére – többek között – Horváth Mónika létezése, tanítása inspirált, és egy különleges hangszer: a Hang drum, melynek éteri hangjai jóságos anyaként terelgetnek téged mélyebben rejtőző ÖnMAGod  felé. Abba az intuitívabb belső világba,  ami képes meghallani  szíved  őszinte, szeretetteli dobbanását is, a legnagyobb ERŐ-t az életedhez. A hang drum varázslatos hangjai emlékeztetnek a szabadság ízére, a tenger és az egész Univerzum morajlásának hangjára, melyek megidézik a  szeretetet, a fényt, azt a végtelen teret, ahol örömmel terveztük  földi életünket, és alig vártuk, hogy kijelenthessük:

Előttem az élet, velem a szeretet! 

A Margaréta Meditáción kívül szeretettel ajánlom figyelmedbe a honlapomon megjelenő többi videót és írásos anyagot is, illetve a Test- és Lélekhangolás – hazasmargit.hu Facebook-oldalamon megjelenő bejegyzéseket. Köszönöm, ha meg is osztod vagy valamilyen formában híreled ezeket, hogy Te is hozzájárulás lehess mások pozitív életérzéséhez!

 

Szeresd magad úgy, mintha az életed múlna ezen!

Szeretettel: Házas Margit

2019. szeptember 13. (péntek, Telihold napja)

 „Amikor minden égi energia összeáll, hogy támogató öleléssel álljon mögötted, ha tudod, mit szeretnél elérni. Összpontosíts ma a céljaidra, a vágyaidra, vesd papírra, és lásd, ahogy megvalósulnak! Dolgozz a terveiden minden egyes nap, használd a Telihold teremtő erejét” a kezdéshez és a Margaréta Meditációt!

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

         
E-mail cím:*             

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!