Nagy tanítók – anyósjelmezben

Test- és Lélekhangolás

HázasMargit.hu

Kedves Olvasó!

Mindenki, aki keresztezi az utadat, az tanítóddá válik, és Te is neki. A legfontosabb tanítói viszonyt maga az ÉLET jelöli ki számodra: a család, ahová születtél. Rajtuk kívül minden olyan ember tanítóddá válik, aki negatív érzést vált ki belőled. Aki pozitívat, az a jóbarátod, aki pedig semleges számodra, azzal nincs különösebb házi feladatod. A tanítók közül vannak mestertanítók is. Ugye sejted, kik azok? Akik különösen nehéz érzéseket képesek kiváltani belőled. És ha nem vagy hajlandó tőlük tanulni, csak Te akarsz megtanítani nekik valamit, akkor képesek egy másik szerepben újra felbukkanni életed színpadán, egészen addig, amíg ítélkezés és történet nélkül rá nem nézel arra a nyers érzésre, amit kiváltanak belőled, és hagyod, hogy ez az érzés oda vezessen, ahova akar. Tkp. ez történik egy csoportos programon.

Addig, amíg egy terhelt kapcsolatban nem fogadod el a tanuló szerepet, nem nézel rá a tanítód által kiváltott érzésekre, addig nem lehetsz TANÍTÓ-ja a másik embernek, bármennyire is tisztán látod, hogy neki miben kellene változni.

Anyák napjához közeledve egy olyan témát választottam a következő csoportos programomnak, amely sok ember számára hordoz nagy tanításokat: Anyós napi csoportos állítások 2023.05.14. – HÍREK

Tudod, hogy miért érdekes nap ez a számomra? Mert anyósom születésnapja. 🙂 Nekem az ÉLET nem tanítómesterül küldte őt, de ne aggódj, nem feledkezett meg az én tanítóimról sem. További részleteket ide kattintva találsz: Anyósok gyöngye.

Fontos tudni, hogy nemcsak azokat várom, akiknek gondjuk van az anyósukkal (leendő anyósukkal), hanem azokat is, akik anyósok vagy anyósjelöltek.
Szeretettel várlak!

Házas Margit
Mezőtúr, 2023. 04. 25.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

         
E-mail cím:*             

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!