Szórakoztató numerológiai gyorstalpaló – Az 1-es szám

Útmutatások az életről Neked egy szebb, könnyebb, boldogabb világ megvalósításához. Érezd magad otthon a virtuális kávéházamban, ahol érdekes információkat; személyes gondolataimat, tanácsaimat osztom meg veled. Ha hasznosnak találod az írásaimat, kérlek, oszd meg másokkal is!

(HÁZAS MARGIT)

Te 1-jén születtél? Vagy van olyan ismerősöd,
aki 1-jén született?

Akkor Te arra születtél, hogy mindegy kit, mit, csak vezess! Nehéz elviselned a lassú és a buta embereket. Ha ilyennel találkozol, nem tudod véka alá rejteni a véleményedet. Meg sem kell szólalnod, mindent elárul a tekintélyparancsoló vagy éppen lesajnáló fejed.

Az alábbi kép segít neked tisztábban látni önmagadat!


Üdvözlettel: Házas Margit

2021. július 1.

A mai nyerőszám az 1-es. Mit támogat ez a nap?

Az 1-es szám numerológiai szempontból az ÚJ KEZDETET, az újrakezdés lehetőségét foglalja magában. Támogatja ez a nap azt, hogy valami újba fektesd az energiádat pl. lefogyj. Amikor elhatározod, hogy változni fogsz, és teszel is érte, még a falak is beleremegnek. Egy módszer önmagában semmit sem ér, csak akkor hoz változást, ha Te is akarod. Csináld! Mindegy, mit mondanak mások, és ez mennyire zavarja őket.

Család- és rendszerállítási  gyorstalpaló is indult 1-jén a Test és Lélekhangolás – hazasmargit.hu Facebook munkaoldalamon, és az is 1 hónapon keresztül tart. Kattints rá, ha érdekel!

A következő csoportos program időpontja 2021. 8.8. Amikor a 8-as számhoz ér a numerológiai gyorstalpaló, ott láthatod, hogy milyen energetikai napra tettem.   Jelentkezni itt tudsz: 06/20/459-2626

Szép napot!

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!