Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Szórakoztató numerológiai gyorstalpaló – Az 1-es szám

Útmutatások az életről Neked egy szebb, könnyebb, boldogabb világ megvalósításához. Érezd magad otthon a virtuális kávéházamban, ahol érdekes információkat; személyes gondolataimat, tanácsaimat osztom meg veled. Ha hasznosnak találod az írásaimat, kérlek, oszd meg másokkal is!

(HÁZAS MARGIT)

Te 1-jén születtél? Vagy van olyan ismerősöd,
aki 1-jén született?

Akkor Te arra születtél, hogy mindegy kit, mit, csak vezess! Nehéz elviselned a lassú és a buta embereket. Ha ilyennel találkozol, nem tudod véka alá rejteni a véleményedet. Meg sem kell szólalnod, mindent elárul a tekintélyparancsoló vagy éppen lesajnáló fejed.

Az alábbi kép segít neked tisztábban látni önmagadat!

Ha érdekel, a számszimbolika alapjairól szóló blogot ide kattintva találod: Számszimbolika – A Te ötöslottód nyertes számai a következők – Erre születtél

Üdvözlettel: Házas Margit

2021. július 1.

A mai nyerőszám az 1-es. Mit támogat ez a nap?

Az 1-es szám numerológiai szempontból az ÚJ KEZDETET, az újrakezdés lehetőségét foglalja magában. Támogatja ez a nap azt, hogy valami újba fektesd az energiádat pl. lefogyj. Amikor elhatározod, hogy változni fogsz, és teszel is érte, még a falak is beleremegnek. Egy módszer önmagában semmit sem ér, csak akkor hoz változást, ha Te is akarod. Csináld! Mindegy, mit mondanak mások, és ez mennyire zavarja őket.

Család- és rendszerállítási  gyorstalpaló is indult 1-jén a Család- és rendszerállítás – hazasmargit.hu Facebook munkaoldalamon, és az is 1 hónapon keresztül tart. Kattints rá, ha érdekel!

A következő csoportos család- és rendszerállítás időpontja 2021. 8.8. Amikor a 8-as számhoz ér a numerológiai gyorstalpaló, ott láthatod, hogy milyen energetikai napra tettem. Részletek ide kattintva érhetők el:

Csillagtitkok 8.8-án –  Család- és rendszerállítás.  Jelentkezni itt tudsz: 06/20/459-2626

Szép napot!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!