Test- és Lélekhangolás"Aki a víz tükrébe pillant, először saját képmását látja. Aki elmegy saját magához, az kiteszi magát annak, hogy találkozik önmagával. A tükör nem hízeleg, híven mutatja azt az arcot, amelyet a világnak soha nem mutatunk." (Carl Jung)

Minden módszer egy tükör. Ha készen állsz, hogy meglásd az igazságot, bármelyik jó lesz, mert a módszer csak egy eszköz, amelyik segít, hogy belenézz a tükörbe. A lényeg Te vagy és a szándékod.

A Test- és Lélekhangolás nem egy módszer, hanem én vagyok, az az ÉN, akivé váltam utam során, miközben többféle módszert elsajátítottam, és egyúttal megtapasztaltam az ÉLET igazságait.

Hitvallásom: A szíve mélyén mindenki jó, és mindenkinek megvan az isteni énje.

"A szíved mélyén mindig emlékezz rá, hogy minden jól van, és minden úgy bontakozik ki, ahogy kell. Soha sehol nincsenek hibák. Ami helytelennek tűnik, az egyszerűen a te tévképzeted. Ez minden. Olyan világegyetemben élünk, amely a Brahmanhoz tartozik, az Abszolút Valósághoz, a független tudatossághoz, ahol tökéletesség van, tökéletes élet, tökéletes boldogság, tökéletes lét. Ez a tökéletesség mit sem tud helyesről vagy helytelenről, jóról vagy rosszról, boldogról vagy szomorúról. Csak önmagát ismeri tökéletesként. És te Az vagy." (Robert Adams: A szív csendje)

Feltétel nélküli szeretettel várlak!

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!