Tökhülye Házas Margit kis előadása – a nagy Semmiről

Aktualitások, események, csoportos programok. MIKOR? HOL? MI? történik a házam tájékán, hogy átrepíthessen téged egy szebb, könnyebb, boldogabb világba. Ha megpendítette lelked húrjait az általam hírelt esemény, a +36 20 459 2626-os telefonszámon tudsz a tettek mezejére lépni.

(HÁZAS MARGIT)

Kedves Érdeklődők!

A NAGY SEMMI, ha érdekel benneteket, akkor itt a helyetek !

Mezőtúr, Semmelweis u. 27. Kezdés: 18 órától.

Ez aztán tényleg intuitív előadás lesz. Amit ad a MOST pillanata.


Semmilyen elvárásom nincs az előadással kapcsolatban, mert ami az előadást létrehívta, az már megvan. Csak akkor gyere, ha neked is nulla elvárásod van az esttel kapcsolatban, és az est végén az 1000 ft-ot csak akkor dobd be a kalapba, ha tényleg megkaptad a nagy semmit!

Jelentkezni úgy lehet, ha bejelölted magad az eseménynél a Facebookon, hogy itt leszel! Hadd tudják meg mások is, hogy téged izgat a semmi, főleg akkor, ha egy tökhülye beszél róla.

De ha jobban szeretnéd, akkor a hír végén kattints a Jelentkezem az eseményre gombra, és az üzenet részbe annyit írj: Ott leszek április 01-jén.

Szeretettel várlak benneteket! (Nincs is másom.)

Mezőtúr, 2022.03.05.

Ui: A férjem azt mondta, hogy nagyot csalódna bennem, ha én azt az előadást, aminek kipattant a címe a nem létező OKOS fejemből – és ami után úgy nevettem, hogy potyogott a könny a szememből, és a szombat reggeli kávé, amit a férjem hozott az ágyba, (pedig nem is ő volt a soros), majdnem kiborult -, nem tartanám meg.

Érte a SEMMI-t is vállalom. Ez a csudálatos párkapcsolat titka. Már Margaret Poppins is megmondta az előző előadásomon 03.01-jén, melynek a videóját hamarosan megtalálod a honlapon ide kattintva: Videók

Ugyanitt találod a 02.14-i előadásomat.

 

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

         
E-mail cím:*             

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!