Ez az igazság! – intelligens hülyéknek

Test- és Lélekhangolás

HázasMargit.hu

Kedves Olvasó!

Ez az igazság, de a jó hírem az, hogy valamennyire intelligensnek kell lenned ahhoz, hogy felismerd azt, hogy hülye vagy. Ha az ember felvállalja a sebezhetőségét, azt, ami van, amit gondol, amit érez, még akkor is, ha éppen tökhülyének érzi magát, az robbanásszerűen megnöveli a boldogságszintjét. Próbáld ki, ha nem hiszed! Ezt úgy lehet gyakorolni, ha rengeteg időt töltünk egy olyan “légüres térben”, ahol védve vagyunk a mások véleményétől, vágyaitól, akaratától, és végre odafigyelhetünk saját magunkra. Arra, ami valójában van, mások elvárása nélkül.

Három ilyen védett, légüres teret tudok felajánlani gyakorlásként, ahol mutatom neked az irányt. Elsőként a csoportos család- és rendszerállítást ajánlom április 9-én 9 órától, viszont erre már csak 1 helyem van. Részleteket itt találsz:

Tövisek és koszorúk 

Második gyakorlóhely pedig április 1-jén 18 órától lesz, ahol egy igazán autentikus tökhülye Házas Margit kis előadását hallgathatod meg. Semmi szokásosra ne számíts! Részleteket ide kattintva találsz:

Tökhülye Házas Margit kis előadása a nagy Semmiről!

A harmadik légüres térben egyedül is gyakorolhatsz. Mutatom az irányt, figyeld a középső ujjamat!

Ezt a képet egy olyan oldalról vettem, amelynek a neve most sajnos nem jut eszembe, de pótolni fogom, ahogy rábukkanok, mert nagyon tetszik, amit csinál.

 

Szeretettel ajánlom magam!

Házas Margit

2022.03.18.

Ui: Ha a a saját postafiókodban is szeretnél találkozni a leveleimmel, görgess tovább, és iratkozz fel a hírleveleimre!

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!