HÍRLEVÉL! A változásnak nem előfeltétele a megértés

Test- és Lélekhangolás

HázasMargit.hu

Kedves Olvasó!

2023. február 11-én csoportos programot tartok.

Aki ismer bennünket, az tudja, hogy a férjem mindig igyekszik itt lenni a csoportos programjaimon. Így volt ez a legutóbbi alkalommal is. Ám ez a nap azért volt különleges a számunkra, mert hosszú évek után először történt meg, hogy nemcsak segítőmként volt jelen, hanem az ő ügyét is felállítottam. Háááááát, egyetlen állításon sem éreztem így magam. Mellékelek egy arckifejezést, ami modellezi ezt a helyzetet:

 

A nap végén, vacsora közben a következő párbeszéd zajlott le köztünk:

Ő: Te értettél valamit belőle?

Én: A világon semmit.

Ő: Kár, azt hittem, hogy Te legalább értesz valamit belőle.

 

És úgy elkezdtünk nevetni, hogy alig bírtuk abbahagyni. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy lesz-e változás akkor, ha ennyire nem értjük meg a saját állításunkat? IGEN. Ha nem abban a téves hitrendszerben élünk, hogyha nem fogja fel az elménk, akkor nem lesz. Mert akkor nem fogjuk észre venni a változást. Mivel mi tudtuk, hogy a változásnak nem előfeltétele a megértés, ezért lett annyi változás – köztük olyan is, ami szintén érthetetlen, de érdekes -, hogy nem győztük felismerni azokat.

A 2023.02.11-i csoportos Test- és Lélekhangolásra való jelentkezés előfeltétele, hogy megértsd: itt elsősorban nem megérteni kell.  (Az csak hab a tortán.) Ha mindenáron megérteni akarod azt, amit egyelőre nem tud felfogni az elméd, akkor könnyen így fogsz járni:

Részleteket a programmal kapcsolatban itt találsz:

HÍREK

Várlak szeretettel!

Házas Margit

Ui:  1. Ha a a saját postafiókodban is szeretnél találkozni a leveleimmel, görgess tovább, és iratkozz fel a hírleveleimre! Még egy indok, hogy feliratkozz: a honlapomon csak néhányat osztok meg azok közül, melyeket elküldök. 2. Egyéniben február 6-tól leszek elérhető.

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!

         
E-mail cím:*             

HÍRLEVÉL

Hogyan élvezhetnéd jobban az élet ajándékát? Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megoszthassam veled egy boldogabb élet titkait!